|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έκθεση Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας του GS Forum !!!
χαθήκαμε βρε παιδί μου.,.,.
|
|
|||
|
|||
H Εκθεση Φωτογραφιας μπορει να μη σχολιαστηκε φανερα και εκτενως ειχε ομως επισκεψη απο ολους οσοι περασαν απο το Ραντσο και προσεθεσε στην κοπη της πιτας μια ιδιαιτερη ποιοτικη πινελια.
Συγχαρητηρια στους εμπνευστες και σε αυτους που βοηθησαν να γινει πραξη το εγχειρημα. Καταφερατε να το κανετε να δειχνει ευκολοτερο απο οτι ηταν! Δημητρη μηπως θα μπορουσαμε καποια στιγμη να τις ψηφιοποιησουμε και να τις βαλουμε σε δικο τους Thread? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πασχαλάκο μου, έχεις δίκιο φίλε...
Η Εκθεση Φωτογραφίας που έγινε στο Σοφικό, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής φετινής επιτυχίας της κοπής.. Και σε αυτό συνέντελε καθοριστικά, οι ενέργειες που υλοποίησε ο Δημητρός εκ Ζακύνθου συν κάποια μέλη που βοήθησαν και αυτοί.. Της αξίζει κάτι καλύτερο, έστω σχολιασμό, γιατί ήταν κάτι διαφορετικό και όμορφο!! Οσο για την ψηφιοποίηση που λες, ο Μάστρο-Μήτσος ετοιμάζει κατιτίς, εφόσον έχει την ενεργή συμμετοχή όλων, όσων συμμετείχαν στην Εκθεση.. |
|
|||
|
|||
Οντως, ήταν όλες εκπληκτικές και ταξιδεψαμε μαζί τους. Για μένα ξεχώρισαν κάποιες και πολύ θα ήθελα να τις δώ όλες ψηφιοποιημένες κάπου εδώ μέσα.
|
|
||||
|
||||
Θα γίνει ... Το έχει "δρομολογήσει" ο Δημήτρης ... .
|
|||
|
|||
Αναμένουμε !!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Αγαπητοί φίλοι έχω λάβει από λίγους φίλους που συμμετείχαν στην έκθεση τις φωτογραφίες τους μέσω e Mail και πολύ σύντομα ίσως και αύριο όταν θα μαζέψω κάποιο τουλάχιστον σεβαστό αριθμό από τις φωτογραφίες θα τις ανεβάσω στο φόρουμ για να τις δουν και τα υπόλοιπα μέλη που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο Σοφικό. |
|
|||
|
|||
Νικόλα, ο CPS δεν ήταν εκει? πως είναι δυνατό να λείπει απο την λίστα σου?
--- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.942985,23.702992 |
|
|||
|
|||
Ωραία κίνηση φίλε,
δεν σου έφτασε το τρέξιμο στην πίτα? :sm5: Θα σου στείλω και εγώ τώρα που μπορώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έκθεση μαθητή περί δημοκρατίας | alfred69 | Πολιτισμός | 9 | 28-12-2011 12:20 |
Έκθεση Vespa στην Αθήνα | ming | Άλλες εταιρίες | 14 | 31-10-2011 22:32 |
Έκθεση Τρόικας | ckk | Επικαιρότητα | 13 | 21-10-2011 14:56 |
Έκθεση Ζωγραφικής Crazy artist | crazy artist | Πολιτισμός | 20 | 28-05-2011 03:03 |
Μαθητικη Έκθεση | Alext | Χιούμορ | 0 | 29-09-2009 00:40 |