|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή στην Πεντέλη, την Κυριακή 27/1/13 !!!
Θέλουμε κ φώτος!
Ωραίο το βιντεάκι, σκοινι δεν ειχατε να τραβηξετε το τζιπακι? |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και απο εμένα...
Αλλη μια επιτυχημένη εκδρομή του GSFORUM με την συνεργασία του Raidit...του Τάκη Μανιάτη και του Βασίλη Μπούδρου.. Τάκη, Βασίλη ευχαριστώ πολύ απο καρδιάς για όλα να είστε καλά!! Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους και σε εναν εναν - και μία - προσωπικά για την προσπάθεια. Πάντα έτσι όρθιοι γεροί και λασπωμένοι.... Χαρηκα πολύ που συνάντησα παλιούς φίλους αλλά και καινούργιους με την ίδια αγάπη για την λάσπη και την περιπέτεια... Να είστε καλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΒΟΛΤΑ!!! Πάμε για την επόμενη... Βίντεο ανεβαίνουν σιγά σιγά υπομονή... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΟΡΕΣ, ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΒΓΑΖΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΥΣΚΟΛΟΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ
....ΒΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΟΝΒΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ.....??? |
|
|||
|
|||
............
|
|
|||
|
|||
Και αυτή την Κυριακή περάσαμε όμορφα με χωμάτινους φίλους παλιούς και νέους !!!!
Η συνεργασία του GS FORUM και η σχολή του Τάκη Μανιάτη Rideit στα καλύτερα της !!!! Αυτό που έχω να πω είναι ένα μπράβο σε όλους !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να μάθουμε πρέπει να το δοκιμάσουμε και ξανά και ξανά... Αρχή είναι ακόμη ... (Δημήτρης κίτρινο GS, συχνά πίσω ή μπροστά σου ...) ... με το καλό και στα επόμενα!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
καλησπέρα και από εμένα.. η σημερινή ημέρα τα είχε όλα.. κρύο το πρωί, καφεδάκι έξω ήπιαμε στο καφέ Πανόραμα από ΚΜΧ και σκληροπυρηνικά ΚΤΜ μέχρι κυριλέ adve από super χωμάτινους "δασικούς"(κα-μένη Πεντέλη μου)δρόμους μέχρι κροκάλα Ν.Ευβοιας(αγοράσαμε και ενα μικρό οικοπεδάκι.. ) από πολύ καλούς πλοηγούς μέχρι "εθελόντριες σκούπες" GS FORUM & RIDE IT σας ευχαριστούμε για την εμπειρία που μας προσφέρατε και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε στα βουνά..σύντομα Last edited by REK; 28-01-2013 at 00:58. |
|
|||
|
|||
Ναι Μητσαρα μου....εδω ειμαστε θα κανουμε αναλυτικες κουβεντες σε κανα καφε...οποτε ειναι να πας παρε τηλ.(προφιλ)
|
|
|||
|
|||
|
|
|