|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010!
Ερώτηση: γιατί Δημητρη βάζεις συνέχεια το post με τα άτομα και το ξενοδοχείο;
Δεν θα ήταν καλύτερα αν το είχες πρώτο και έκανες διορθώσεις στο ίδιο; Έτσι γεμίζει η κάθε σελίδα με αυτό το τεράστιο post. Χωρίς παρεξήγηση, ιδέα λέω |
|
|||
|
|||
μια ερωτηση χρειαζομαστε απαραιτητα διαβατηριο δε μπορουμε να ερθουμε με ταυτοτητα που εχει λατινικους χαρακτηρες??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δες την αμέσως παραπάνω απορία: έχει απαντηθεί ήδη από το post #6/22-4-10 και έχει ξανασυζητηθεί στο παρόν thread άλλες 2 ή 3 φορές. Έπειτα πρέπει να φαίνονται οι όποιες αλλαγές γίνονται, συμμετοχή, προκαταβολή, εξώφληση κλπ ώστε να μην δημιουργείται η παραμικρή αμφισβήτηση η αμφιβολία. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα ευρώ στην Τουρκία, περνάνε κανονικά, εκτός από τις εισόδους στα μουσεία όπου είναι απαραίτητο να έχουμε λίρες. Εντούτοις, θα χαλάσουμε ευρώ σε λίρες για τα μικροέξοδα και για ψιλά! Από την Τουρκία, δεν αξίζει να αγοράσουμε σχεδόν τίποτα. Στο προτελευταίο μου ταξίδι είχα αγοράσει δυό μικρά κιλίμια και στο τελευταίο, χειροποίητες σοκολάτες και παστουρμά από το Ταξίμ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και θα επικοινωνήσω με το πρακτορείο για τις λεπτομέρειες. Καλό ταξίδι!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οκ! Δημητρη ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
χμμ και εγω που δεν εγω αν παω την δευτερα να το βγαλω θα προλαβω να το εχω αραγε μεχρι την τεταρτη???αντε πεμπτη το πρωι στην χειροτερη?ξερετε πως μερες κανει για να βγει?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σοβαρα τωρα- και με ασρυνομικη ταυτοτηα περνας--απλα ειναι να μην μπλεξεις σε τουρκο!!!και σου αρχισει τα μα μου σου του---- ταυτοτητα εννοειτε με λατινικους χαρακτηρες!!! παρε απο Δ.Ο.Υ παραβολο 84,5 ευρω για το διαβατηριο--μιλησε με το αστυνομικο τμημα που ανηκεις--γιατι μπορει να μην βγαζει και να σε στειλει σε αλλο!!!(εχουν και απογευματινες ωρες και σαββατο) το πολυ πολυ,,,να ερθεις μεχρι τα συνορα και μετα να μας κουνας το μαντηλι!!!! αντε και για να μην λες θα παρουμε την συνεπιβατιδα σου---τοσοι μονοσελοι θα ειναι!:!!! |
|
|||
|
|||
Και εγώ δεν εχω διαβατήριο και δεν προλαβαίνω να βγάλω, αλλά δεν θα σας αφήσω να φύγετε αν με κρατήσουν στα σύνορα....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 05:16 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |