|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Το GS Forum οργανώνει Ημέρα Αγάπης!
.
|
|||
|
|||
Με γαστρενετρίτιδα απο χθές το απόγευμα σπίτι....
Περιμένουμε τα νέα!! |
|
|||
|
|||
Καλη επιτυχια, περιμενουμε νεα!
|
|
|||
|
|||
Τί να πω βρε παιδιά!
Μια ανεπανάληπτη εκδήλωση, που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη μας! Μια Ημέρα Αγάπης με όλη τη σημασία της λέξης! Το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα προσωπάκια τόσο των δικών μας παιδιών, όσο και των παιδιών του Σταθμού. Ειλικρινά σας μιλάω, η σημερινή ημέρα, ήταν από τις ομορφότερες στιγμές του forum μας, από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου. Σας ευχαριστώ, όλους...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολλές φορές κάνουμε πράξεις παρόμοιες σε ατομικό επίπεδο που όμως δεν φαίνονται ούτε σε εμάς τους ίδιους . Αυτή τη φορά φεύγοντας για το σπίτι μου ένιωσα πολύ γεμάτος και ικανοποιημένος . Ευχαριστώ τους φίλους που ξεκίνησαν αυτή τη προσπάθεια και μου δώσανε τη χαρά να νιώσω τόσο ωραία .Πάντα τέτοια .
|
|
|||
|
|||
μπραβο σε ολους σας!!!!και ενα μεγαλο μπραβο στις Κυριες που με λιγα εφοδια κανουν θαυματα με αυτες τις ψυχες!!!για τα παιδακια τι να πω το ενα πιο ομορφο απο το αλλο και φυσικα ολα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!!!πραγματικα χαρηκα που ημουν και εγω εκει να παρω ενα μαθημα ζωης!!!!!
ελπιζω να συνεχσουμε να κανουμε κατι για ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!! ξανα μπραβο παιδες παντα τετοια να κανουμε να γεμιζουμε και εμεις χαρα μαζι με τα παιδακια!! |
|
|||
|
|||
μπραβο ρε παιδες!!!!
ανθρωπια τουλαχιστον μας εχει μεινει.... συγχαρητηρια και παλι |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Περαστικά Νικόλα .... .....μας έλειψες ...
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |
Μια ιστορία Αγάπης | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 29-10-2009 20:47 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |
Το GS Forum γιορτάζει τις Αποκριές!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 28-02-2009 20:25 |