|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιο
Βρήκα κι εγώ 2... ομαδικές...
Χατζηλιά... αφιερωμένη αυτή... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιο
Απόσπασμα:
Φίλε Δαναέ, δυνατά και με πίστη για το αύριο. Ψηλά το κεφάλι όπως πάντα!! _________________________________________ |
|
|||
|
|||
αντε και την επομενη!ωραιες φωτο Ανδρεα!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ, στο τέλος Σεπτεμβρίου θα έρθω και Ηράκλειο και ελπίζω να οργανώνετε καφέ – τσικουδιές να σας γνωρίσω όλους |
|
||||
|
||||
Η Έλευση των μυρίων...... ....όλες οι "φίρμες" ... ....τα καφεδάκια .... ....η "αρχιφίρμα" ..... .
|
||||
|
||||
.....ο businessman .... ....η οικογένεια gandrea .... .....η νέα γενιά του GS Forum .... ....γειά σου κ σένα Θοδωρή .... ....ο Tom που ήρθε απ' την Λευκάδα μόνο κ μόνο για ένα μπάνιο μαζί μας .... ...γιατί ο Πρετεντέρης σηκώνει τα χέρια ;;;; .....μόλις έφτασαν και οι "Ιταλοί" ..... .....ο "φωτογράφος" μας .... επιτέλους εκτός εργασίας ....
|
|||
|
|||
Εγώ θα είμαι και αυτό το Π/Σ/Κ στο Ξυλόκαστρο.....Π'αντα πίσω στα πάτρια εδάφη..!!!!
|
|
|||
|
|||
Έεεε.... όχι και φίρμες.... διασημότητες παρακαλώ !!
Όσο για το quiz γιατι σηκώνω τα χέρια η απάντηση είναι εύκολη... λειτουργώ σαν τις μαριονέτες... τραβάς το σκοινάκι και κουνιούνται χέρια-πόδια... Κι εκεί που είχε το πόδι του ο Χατζηλιάς... τι περίμενες να κάνω... ευτυχώς η φωτό δεν έχει ήχο.... |
|
|||
|
|||
Σας ζηλεύουμε ρε παιδιά εμείς οι πάνω.Μπράβο να περνάτε πάντα όμορφα.
|
|
|||
|
|||
Εγώ κάτι φωνές άκουσα.Σιγά ρε μ@λ@κ@ τα @ρχ......@ μου
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή στο Καρπενήσι - 23,24,25 Οκτωβρίου | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 125 | 17-11-2009 22:34 |
Καφεδάκι - Μπανάκι στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 5 Ιουλίου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 28-07-2009 21:47 |
Καλημέρες,καλησπέρες & καληνύχτες-Κυριακή 26 Ιουλίου 09!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 32 | 27-07-2009 03:05 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες – Κυριακή 19 Ιουλίου '09 !!! | Arkas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 20-07-2009 04:09 |