|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντα, καλό ταξίδι...
Φίλε ταξιδευτή, καλό ταξίδι προς τα ουράνια.
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Γιάννη...είμαστε όλοι μέσα. Περιμένουμε τις λεπτομέρειες.
|
|
|||
|
|||
Τα θερμά μου συλληπητήρια.
Κρίμα, πολύ κρίμα. |
|
|||
|
|||
Συλυπητήρια
|
|
|||
|
|||
Κουράγιο στην σύζυγό του.
|
|
|||
|
|||
Κρίμα το παλικάρι.
|
|
|||
|
|||
Η οποία ακολουθούσε και είδε όλο το έργο |
|
|||
|
|||
Απίστευτο
|
|
|||
|
|||
Φίλε Νώντα, δεν σε γνώριζα προσωπικά, άλλωστε δεν έχει σημασιά αυτό, ήσουν ένας συνάνθρωπος μας, ένα μοτοσυκλετιστής και μέλος αυτής της μεγάλης παρέας... Νοιώθω ότι θέλω να γράψω δύο λόγια, για εσένα... Αυτό το καιρό που είμαι σε αυτήν την "διαδυκτιακή μότο-ομάδα", μου έχει προσφέρει άπειρες χαρές, πολύ γέλιο μα πάνω από όλα, άνθρωπινες αξίες και σχέσεις.. Σχέσεις φιλίας, σε όλη την Ελλάδα, από την όμορφη Μακεδονία μας μέχρι την ιστορική Λεβεντομάνα και ακόμη παραπέρα, στην σαγηνευτική Κύπρος μας...!!! Θλίβομαι, και μάλλον θλιβόμαστε όταν συμβαίνει κάτι άσχημο σε κάποιο μέλος, σε κάποιον φίλο του GS-FORUM, και ας μην γνωριζόμαστε... π.χ το ατύχημα του gicla (Μιχάλη), που είχε πριν λίγο καιρό... Που τώρα, που υπήλθε το μοιραίο... Απώλεια ανθρώπινης ζωής... Απώλεια ενός συνανθρώπου μας... Με πιάνει τρέλα και θλίψη... Οι παλιότεροι γνωρίζουν, ότι είχα απώλεια στην οικογένεια μου, όπου και με στιγμάτησε... Στην Καστοριά που βρέθηκα πρόσφατα, άναψα ένα κεράκι για το GS-FORUM... Να μας έχει η Παναγιά όλους καλά, εμάς που ταξιδεύουμε με μηχανές... Να μου επιστρέψεται, φίλοι μου, να το αφιερώσω σαν ελάχιστο φόρο τιμής στο αδικοχαμένο Νώντα... Καλό σου ταξίδι, φίλε μου, εκεί που θα πας... Για ΠΑΝΤΑ, θα είσαι μέλος του GS-FORUM... Last edited by ARGI; 21-08-2011 at 00:56. |
|
|||
|
|||
Αντίο Φίλε,
πάρε μαζί την αγάπη και τον πόνο μας για να δώσει μια παρηγοριά στους αγαπημένους σου και να΄σαι έτοιμος γιατί αυτό που μας ενώνει θα είναι πάντα εκεί για να μας κάνει να ξαναβρεθούμε. |
Tags |
νοντας, νοντασ, νωντασ, νώντας, nodas, nondas, nontas |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρωτώντας πάς στη πόλη | rosebud | Καλώς ήλθατε | 24 | 24-11-2010 12:49 |
Απ' την Τορώνη στην Κορώνη | nikos-x | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 28-08-2010 21:14 |
τυφώνας Κατερίνα | gandreas | Τι μας έτυχε | 13 | 24-07-2010 10:18 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |
Ψευδώνυμα-επίθετα ξένων διασήμων | Alext | Διάφορα | 1 | 05-09-2009 11:25 |