|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πόσοι είμαστε με μονοκύλινδρα;
παιδια ναι πολυ καλη ιδεα!!! για να βρισκουμε ενα καλο σ/κ να παμε καπου...καλη η ιδεα για λιμνη πλαστηρα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μέσα
|
|
|||
|
|||
Μεσα και εγω..πολυ καλη ιδεα!!!:sm6:
|
|
|||
|
|||
[quote=XCHALLENGE;553276]
Απόσπασμα:
Ευχαρίστως να οργανώσω κάτι όμορφο,
αλλά μην μου λέτε για σκηνές!!! Αλλά έχω αντιπρόταση επί αυτού, μόλις ανοίξει ο καιρός λίγο, Δασικό Χωριό Καρδίτσας, ή κάπου στο Καρπενήσι Δασικό Χωριό... Κάπου στην Κεντρική Ελλάδα, τέλως πάντων ... |
|
|||
|
|||
Εγω πάντως είμαι μέσα ...
|
|
|||
|
|||
Ωραία ιδέα, αν καλό θα ήταν αρχικά να οργανώσουμε μια μονοήμερη να γνωριστούμε κιόλας και να έχουμε και μεγαλύτερη συμμέτοχη!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το επεξεργάζετε η "γκλάβα" μου, και αρχές του έτους, θα κατεβάσω "βαρυσήμαντες" προτάσεις... Stand by me... και τέλος... |
|
|||
|
|||
Άντε, για κανονίστε κάτι...
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι έχουμε βαρκούλες στο forum? | ckk | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 82 | 31-10-2010 19:48 |
Για όσους δεν με ξέρουν | Sakis | Χιούμορ | 21 | 05-10-2010 22:25 |
Στο αυτόφωρο όσα βενζινάδικα υπερβαίνουν τις ανώτατες τιμές υγρών καυσίμων | MARK | Επικαιρότητα | 10 | 13-09-2010 22:40 |
Κωσταντινούπολη - Όσλο (Eurovision 2010) 24/5 - 1/6 | mlock | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 12 | 10-04-2010 01:18 |
Νόμος απόσυρσης μηχανής για αγορά καινούριας !!!!!!!!!! | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 6 | 20-07-2009 12:12 |