|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
Ανακοίνωση ! Σας ενημερώνω ότι, ήδη παρέλαβα την πρώτη "φουρνιά" μπαταριών .... 6 κομμάτια pc 535 και 5 κομμάτια pc 680 .... Οι υπόλοιπες pc 535, θα παραληφθούν απ' την εταιρία σε 10 μέρες περίπου και τότε θα παραδοθούν και στους δικαιούχους ... Όσοι βιάζονται για τις pc 535, να μιλήσουμε, για να τις πάρουν άμεσα. Οι υπόλοιποι, στην επόμενη παραλαβή. .
|
||||
|
||||
Σήμερα Τετάρτη 4-10-09,
θα τις έχω μαζί μου στον καφέ στην Αίγλη, οπότε, όποιος θέλει παραλαμβάνει ..... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επίσης υπάρχει αντάπτορας που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να την συντηρήσεις την μπαταρία μέσω του υποδοχέα αναπτήρα χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς! Last edited by petkostas; 04-11-2009 at 15:51. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
θα τις έχω μαζί μου στον καφέ στην Αίγλη, οπότε, όποιος θέλει παραλαμβάνει ..... .
|
|||
|
|||
ευχαριστούμε!!!
|
|
|||
|
|||
Εγώ παρέλαβα............Ευχαριστώ πολύ
Θα ξυριστώ..... |
|
|||
|
|||
.........................Και καβάλα ξυρίζονται με καινούργια μπαταρία κύριοι!
|
|
|||
|
|||
αν περισευει καποια πειτε μου να περασω να την παρω(pc 535)
ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Λοιπόν....
Μπαταρίας Odyssey PC535 συνέχεια... Η καινούργια μπαταρία που μου ήρθε σε χρόνο ρεκόρ (2 ημέρες) προς αντικατάσταση της προηγούμενης μέσα στην εγγύηση, έχει ελαφρά παραλλαγμένο case (λείπουν τα πτερυγίδια στα πλάγια) και είναι σαφώς προσαρμοσμένη στην υποδοχή του GS1200R ώστε να ΜΗ χρειάζεται κόψιμο - ράψιμο - το οποίο ακυρώνει την ισχύ της εγγύησης, όπως μου απάντησαν μέσω mail από την μαμά εταιρεία. Τα καλά: Η ΜΑΚΑΝ πήρε πίσω αδιαμαρτύρητα την παλιά μπαταρία, ΔΕΝ μου ζήτησε να προβώ στη διαδικασία επαλήθευσης όπως απαιτεί η εταιρεία (αποφόρτιση / φόρτιση / δοκιμή) και μου παρέδωσε μια καινούργια με νέο χρόνο εγγύησης που μετράει από σήμερα. Εντυπωσιακό... Τα μέτρια: Ο υπεύθυνος εξυπηρέτησης κοινού από την Odyssey Αμερικής μου είπε ότι η μπαταρία ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργεί απροβλημάτιστα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 χρόνια χωρίς συντήρηση (ακριβώς έτσι το είπε, το mail στη διάθεση του κάθε δύσπιστου...) και κατά μέσο όρο 7 χρόνια... Αρα, τα δύο παρά κάτι που μου κράτησε ήταν μάλλον λίγα, ακόμα και με τις μετριοπαθέστερες προβλέψεις. Μάλιστα, στην επιστολή του αναφέρει ότι για το μεσογειακό κλίμα της Ελλάδας με τους ήπιους χειμώνες, τα δύο χρόνια αντοχής της μπαταρίας είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ! Τα κακά(: Η Odyssey Αμερικής λέει ότι η εγγύηση της μπαταρίας για απλή (όχι αγωνιστική χρήση) είναι ΤΡΙΑ χρόνια. Η ΜΑΚΑΝ επιμένει ότι είναι δύο (επισημαίνω για όσους δεν γνωρίζουν ότι τα 2 χρόνια εγγύησης ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ από την Ευρωπαϊκή Ενωση για ΟΛΑ τα προϊόντα που κυκλοφορούν νόμιμα εντός της αγοράς της, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τους ισχυρισμούς του εισαγωγέα και αυτό ισχύει απαρέγκλιτα για κάθε καταναλωτικό προϊόν: τηλεοράσεις, υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές κλπ.) Οπότε, αν η μπαταρία σας παραδώσει το πνεύμα στα 2.5 χρόνια, είναι πιθανόν να έχετε αντιρρήσεις από τον εισαγωγέα ως προς την δωρεάν αντικατάστασή της. Αλλά και πάλι, αυτή είναι μια απλή εκτίμηση. Μια δοκιμή θα μας πείσει... Καλή τύχη σε όσους την αγόρασαν για πρώτη φορά. Κατά γενική ομολογία πρόκειται για την πιο αξιόπιστη μπαταρία της αγοράς. Ισως, εγώ να ήμουν απλώς άτυχος. Εδώ θα είμαστε... |
|
|||
|
|||
γιωργη ,ειναι ετσι ακριβως...................3 χρονια μου εδωσαν και εμενα,πριν 2 μηνες που την εβαλακαμμια φορα συμβαινει να ημαστε ατυχοι με προιοντα που δεν περιμενουνε ζημιες
|
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |