|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου
Απόσπασμα:
Αφου για μια στιγμη (μονον μιά έτσι?????) περασε απο το μυαλο μου να αφησω τους δυο τροχους και να πιασω τους τεσσερεις μονον και μονον για να πηγαινω-φερνω τα παιδια και τις γυναικες!!! Αν ειχα μεγαλυτερο αυτοκινητο (να παρω κανα 7- 9θεσιο?) θα απηλασα και τον Frits απο τετοια βαρη!!!!!! Να'στε σιγουροι!!!! Αυτον τον Θαν αση και αυτην την Αλεξανδρα ωρες ωρες σουρχεται να τα ..........ζουμπουρλουδίσεις!!!!! Οσο για την εκδρομη τι να πω? Ειμαι σε φορουμς εκ καταβολης Ιντερνετ, μοτοσυκλετιστικα και άλλα, και τετοια παρεα ουτε στα πιο αισιοδοξα ονειρα μου!!!!!! Αυτο και μονον τα λεει ολα!!!! Οι ευχες μου να συνεχισει ετσι για πάντα!!!!!! Last edited by GeorgeP; 20-06-2010 at 21:55. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτα κανουν τα VARADERO......
απο μηχανοβιο σε κανουν αυτοκινητοβιο........... |
|
|||
|
|||
Μήπως να πάρεις κανέναν σκάφος, σαν αυτά που έχει ο μανιακός???
|
|
|||
|
|||
Βλέπω περνάτε καλά ΄
παίδες πάντα τέτοια............... |
|
|||
|
|||
Πρω'ι'νή συνάντηση του group του "στρωσίματος"... περιμένοντας ... ετοιμοπόλεμη όπως πάντα η φίλη μας margot... "μεγειά" & καλοτάξιδο το νέο σου bebe Πάνο... "μεγειά" και καλοτάξιδο "το επετειακό" φίλε Βασίλη... Γεια σου Δημήτρη με την "κούκλα" σου... συνεχίζεται... |
|
||||
|
||||
....καλό κουράγιο Γιώργοοοοοοοοοοο ..........
|
|||
|
|||
Σ'ευχαριστώ πολύ Νικόλα...
|
|
|||
|
|||
2η Πρω'ι'νή συνάντηση με τους "γρήγορους" της παρέας... δίπλα μας καθόταν το Club Varadero Hellas.. συνεχίζεται... |
|
|||
|
|||
Να συνεχίσω κι εγώ με καμμιά δική μου, ετσι για να υπάρχει ενδιαφέρον?
XR200441.jpg XR200466.jpg Μετά από αυτήν εγώ ξεχώρισα λίγο, παιδιά ζητώ συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να φάω άλλο ήλιο, και πήγα στο κοχύλι...Ηθελα σκιά, μουσικούλα και εύκολη ντουζιέρα..Ασε που δεν είχα παντόφλες...Δεν το μετάνιωσα από άποψη μέρους, μόνο που έχασα την πλάκα της παρέας.. Επιφυλάσσομαι για την επόμενη! XR200475.jpg XR200493.jpg Δεν ξέρω τι θα πουν οι παλαιότεροι από άποψη οργάνωσης και εκτέλεσης, εμένα πάντως για πρώτη μου εκδρομή με ομάδα μου άρεσε πολυ.. Εις το επανιδείν λοιπόν. |
|
|||
|
|||
1η στάση για καφέ & λουκουμάδες... γεια σου ρε Χατζηλία ...είχες δεν είχες κατάφερες και μάζεψες "λαό" !!! και φεύγοντας είδαμε και τον Παντελή (pkar) δίπλα μας , πάλι , καθόντουσαν οι vataderistes... όπου και αν πηγαίναμε μπροστά μας τους βρίσκαμε... συνεχίζεται... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εκδρομή !!!! | arisxios | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 09-09-2009 19:12 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 14:53 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 12:19 |