|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επειδη το καλοκαίρι ειναι κοντα...
22 του μήνα μου την φέρνει η ιντεραμερικαν στην Αθήνα.
Θα γινει τελική διάγνωση κ προχωράμε. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
||||
|
||||
Με το καλό Αλκίνοε ... περιμένουμε με αγωνία τις νέες σου εμπνεύσεις ...
|
|||
|
|||
Update.
Η μηχανή έμεινε απο αξονα. Εχω τραβήξει φωτο απο τη ζημιά αλλα λογο tapatalk, προς το παρον δεν μπορω να ανεβάσω φωτο. |
|
|||
|
|||
Αλκίνοε μη απογοητεύεσαι με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ταλέντο
που σου έδωσε ο Θεός κ με την εξέλιξή του από την μεριά σου θα τα καταφέρεις. Προσωπικά μου αρέσει που το γουστάρεις κ κάνεις "παππάδες". Δικαίως το λοιπόν θα σου ευχηθώ: May the Force be with you |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια.
Τη μηχανη την έφτιαξα. Απλά θα πω ότι πάει "καλά" κ οτι δεν εχει επαφή με πριν. Ο προγραμματιστης εκανε πολυ καλη δουλειά με το πρόγραμμα της μηχανής. Ο αξονας μετα την επισκευή ειναι σε άψογη κατάσταση, τα κλασσικά γκαπα-γκουπα της μετάδοσης δεν υπάρχουν πλέον κ ολα καλα. Συνέχεια του project απο τον αλλο μήνα κ βλέπουμε. Εχει δουλειά ακόμα. Στοχος ειναι τα 250 πλεον. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
ποσο πηγε ο αξονας
|
|
|||
|
|||
Aλκίνοε, το μηχανάκι που είδα στην Άνδρο (στο Μπατσί) τον Αύγουστο ήταν αδελφάκι του δικού σου ?
|
|
|||
|
|||
Το δικο μου ηταν. Το ειχα δανείσει σε ενα φίλο να παει για λιγες μέρες.
Εφετος η μηχανη πηγε σε πιο πολλα μεροι μονη της παρα μαζι μου! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Πάλι καλά να λες, η δική μου έμεινε τσαλακωμένη και βαριά πληγωμένη μέσα σε ένα γκαράζ από τις 28 / 6 μέχρι ακόμα και τώρα (αλλά όπου νάναι βγαίνει πάλι στο δρόμο σιδερωμένη
|
|
|||
|
|||
Ο αγιος Βασίλης ηρθε κ φέτος...
Εκκεντροφοροι edelweiss motorsport, πεταλουδες, boxer burners κ φιλτροκουτι απο r1200s. Αναμένονται φλαντζες r1200s, μπεκ ψεκασμού κ κατι αλλα ψιλά... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|