|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Νικόλα μου έφτασε και για μένα η ώρα για το Service των 1000km
Ευχαριστώ εκ των πρότερων... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για πες... για πες... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Eίσαι έτοιμος .... τηλεφώνησέ τους για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
Thanks Νικόλα!!!
|
|
|||
|
|||
To RT ζητά την επιβεβλημένη περιποίηση των 20.000 χλμ.
Μια επίσκεψη λοιπόν στον μαστρο-γιατρό, κρίνεται απαραίτητη. Θα γράψω εντυπώσεις.... |
|
|||
|
|||
Νικο, κανονισε με κι εμενα, θα ειμαι Αθηνα απο Πεμπτη μεχρι Κυριακη. Ποτε να επικοινωνησω μαζι τους για να τους πω τι θελω? Ειναι κατι εξειδικευμενες δουλιτσες......
|
|
|||
|
|||
Στείλε ΠΜ στο Λεοντόκαρδο...
|
|
|||
|
|||
Σήμερα, μόλις πραγματοποίησα το service.
Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες, ο θανάσης ήταν πολύ εξυπηρετικός και τελειομανής στη δουλεία του. Πραγματικά δεν συναντάς συχνά τέτοιους επαγγελματίες. Όσο αναφορά για το οικονομικό, τηρήθηκε η προσυμφωνημένη έκπτωση. Όλα άψογα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι να πω????????? Τι να πρωτοπω????????? Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ο ανθρωπος δουλευε με απιστευτη ηρεμια και εκανε ελεγχο σε ολη την μοτοσυκλετα,γυρω-γυρω,πανω και κατω. Στην μοτοσυκλετα του Pretenteris εγιναν ολες οι εργασιες με θρησκευτικη ευλαβεια και με τις δικες μου ερωτησεις-αποριες να πηγαινουν συννεφο. Οσο για μενα.... Εχω κανα μηνα που αισθανομουν τον συμπλεκτη μου καπως.... Τσεκαρε την κατω τρομπα του συμπλεκτη και διαπιστωσαμε οτι ειχε απωλεια λαδιων με αποτελεσμα να εχει μαζεψει κατι σαν σκουρια το ειδα εγω....Το καθαρισε και παραγγειλαμε καινουριο....Θα παω την Παρασκευη για αλλαγη!!!Εκανε πληρη ελεγχο στην μοτοσυκλετα,συγχρονισμο στις πεταλουδες που ουτε λογος ειχε γινει μεχρι σημερα σε αλλα εξουσιοδοτημενα,να προσθεσω εδω οτι η μηχανη ειναι στα 46000 χλμ,μπηκε στο διαγνωστικο της μαμας και βρεθηκαν 2 σφαλματα που ειχαν γινει μεταξυ 36000 και 38000 χλμ,αφου στο service των 40000 χλμ η μηχανη δεν περασε απο το διαγνωστικο τοτε...,αν και στο χαρτι που τσεκαρει ο μηχανικος τι ελεγχοι εχουν γινει,ηταν τσεκαρισμενο... Μαζι με τον Θαναση διαπιστωσαμε οτι το ball joint ηταν σκισμενο και τρελαθηκα γιατι το ειχα αλλαξει πριν 20 μηνες...Ευτυχως ειμαι μεσα στην εγγυηση και κανονισα ραντεβου στις 4/11 να το αλλαξω στον Γερακα.... Μου ειπε ο Θανασης οτι στα 50.000 χλμ,θα αλλαξουμε τα υγρα των φρενων που δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση,λογω abs integral,ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΜΗΧΑΝΗ,για να φυγουν τα παλια λαδια μεσα απο την μοναδα του ABS για να μπουν τα καινουρια και με την ευκαιρια αυτη θα δουμε και σε τι κατασταση βρισκεται και ο δισκος και το πλατω...... Τι να πω για οσα ρωτησα..... Για τα λαδια που βρισκονται στις εμπρος μπουκαλες....? Για τις μπαταριες.....? Για το διαφορικο και για γρασαρισμα στο μπρατσο του.....? Και για τοσα αλλα....... Και μου ελυνε τις αποριες με απλες λεξεις και παραδειγματα που καταλαβαινα.... Το κοστος...24,90 ευρω!!!! Κ αι ο Θανασης ΑΨΟΓΟΣ. ΤΕΛΟΣ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |