|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδική Βοήθεια ADAC.
Απόσπασμα:
Πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση απο τον Ζαμπέτα. Απόλυτα ικανοποιημένος. Στις 16/06/2011 ξεκινάω ενα μίνι τούρ στις Ιταλικές-Αυστριακές Άλπεις. Αυτός είναι και ο πιό βασικός λόγος της επιλογής μου να κάνω το συμβόλαιο με την ADAC. Ευχομαι να μήν τους χρειαστώ ποτέ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν δεν ήμουν 1200% σίγουρος για τις υπηρεσίες του δεν υπήρχε περίπτωση να τον συστήσω!!
|
|
|||
|
|||
ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ.ΑΨΟΓΟΣ Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Επίσης θα μ' εξυπηρετήσει και με την διαδικασία πληρωμής, μόλις θα παραλάβω τα έντυπα και την κάρτα, σε περίπου 20 ημέρες. Τόνισα το: (θα μ' εξυπηρετήσει), γιατί όλες τις διαδικασίες τις αναλαμβάνει χωρίς να έχει κάποιο όφελος, προμήθειες κλπ. Με τον Αντώνη τον Ζαμπέτα, βγήκαμε και "κοντοχωριανοί", αλλά και συμμαθητής του συχωρεμένου Νώντα. Καλή συνέχεια και ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον. Για περισσότερες πληροφορίες: ���� ������ - ���������� - ������������� - ������������ - �������� |
|
|||
|
|||
Κάτι παρόμοιο, έχει και η Τράπεζα Κύπρου.(Άν και όχι τόσο καλό ε ?).
Ασφάλιση Προστασίας Οδηγών - Driver Care Plus - Moto Care Plus - Bank of Cyprus Country Greece |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ρε παιδια ο Ζαμπετας κ η ADAC υπαρχουν ακομα??
|
|
|||
|
|||
απο τον αυγουστο που εκανα ανανεωση υπαρχουν
δεν τοπυς παιρνεις κανενα τηλεφωνακι? |
|
|||
|
|||
Κανικότατα μεχρι πριν 2 μήνες..
|
|
|||
|
|||
Για Ζαμπέτα, δεν έχω γνώση,
η ADAC, παρέχει τις υπηρεσίες της χωρίς καμμιά διακοπή !!! Last edited by Arkas; 26-03-2012 at 12:36. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - κ' σχόλια | riko46 | Διάφορα | 4 | 08-01-2009 11:39 |