|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ GSFORUM ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΣΙΝΑΣ&NEW ROCK TIMES"
Παιδιά με χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω μια προσφορά που μου ανακοινώθηκε από τον υπεύθυνο του συγκροτήματος "Μιχάλης Τασίνας&New Rock Times". Τα παιδιά είναι φίλοι μου και πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Σύντομα ο υπεύθυνος του συγκροτήματος (Αλέξης Τασίνας) θα μας δώσει τη χαρά να γίνει μέλος του φόρουμ και όποτε τα παιδιά παίζουν σε κάποια μουσική σκηνή, θ ανεβάζει ανακοινώσεις με προσφορές, μόνο για τα μέλη. Ανεβάζω λοιπόν την πρώτη προσφορά. Οι επομένες θα γίνονται από τον Αλέξη. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΣΙΝΑΣ & NEW ROCK TIMES" Το απόλυτο Ροκ πρόγραμμα με Ελληνικές και Ξένες επιτυχίες θα ταρακουνήσει ξανά το Περιστέρι.Οι Μιχάλης Τασίνας και οι New Rock Times ανεβαίνουν στη σκηνή του Stage 25 για να ανεβάσουν την διάθεση σας.Μαζί τους οι ταλαντούχοι Delay σε ένα άκρως εντυπωσιακό live.Μην λείψει κανείς! ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΤΟ ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί Η προσφορά για το Σάββατο 14-1-2012 στο stage 25 για το GSFORUM είναι : από 100ευρώ το μπουκάλι τα 4 άτομα γίνεται -25% δηλ 75ευρώ τα 5 άτομα-Είσοδος Ελεύθερη Οσοι επιθυμούν να έρθουν στο Live από το gsforum,στέλνουν mail στο info@music-dreams.gr με Θέμα BMW και στo κείμενο Ονοματεπωνυμο, nickname, αριθμό ατόμων και στοιχεία επικοινωνίας. Stage 25 (Αισχύλου 25, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, πλ. Δημαρχείου,πίσω απο κιν/φο Φοίβο, 5'από το σταθμό Μετρό Αγ. Αντώνιος). facebook event Μιχάλης Τασίνας & New Rock Times feat Delay @ Stage 25 Σάββατο 14/1 | Facebook Δείτε τι έγινε το προηγούμενο Σάββατο Last edited by emix; 10-01-2012 at 14:28. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και από εμένα σε όλους τους φίλους του forum.Είμαι ο υπεύθυνος για το συγκεκριμένο συγκρότημα και στο εξής θα σας ενημερώνω εγώ για τις προσφορές που θα κανονίζω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το forum.Θα κάνω ότι μπορώ για να περνάμε καλά!Καλή διασκέδαση και σας περιμένω να ανταλάξουμε απόψεις και από κοντά.Βέβαια εγώ έχω προς το παρών ένα scooter 250cc αλλά ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να πάρω και εγώ μια BMW.
|
|
|||
|
|||
limoncello -50 %
δλδ το μπουκαλι 10 ευρω. ακομα ψαχνω να βρω ποιος κερδισε τα δυο μπουκαλακια στη πιτα του 2011 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ασε Αντρίκο... και εγώ ψάχνω να βρω ποιος κέρδισε τα 2 ρολόγια Swatch... αλλά τζίφος...
|
|
|||
|
|||
θες να πω οτι κερδισα εγω τα ρολογια και εσυ τα ποτα....αχαχαχα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μπραβο σε ολους...!!!
μακαρι να μπορουσα και εγω να προσφερω κατι αλλα...ιδ. υπαλληλος σε βιομηχανια...βλεπεις...!!! αλλα αν καποιος θελει καμια βοηθεια σε καμια μετακομιση κτλ κτλ εδω ειμαστε να βαλουμε πλατη...Απολυτως δωρεαν...και η μετακινηση εντος Αθηνων δικη μου...!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα στη παρέα,καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία και τις συμμετοχές,σαν δεύτερη δουλειά μου μπορώ να προσφέρω και γω τα εξής:
"Γυάλισμα Κέρωμα Αυτοκινήτων" από 80-70 ευρώ "Γυάλισμα Κέρωμα Μοτοσυκλετών"από 25-20 ευρώ Η προσφορά ισχύει για τα μέλοι του GS FORUM. Για διευκρινήσεις-απορίες υπάρχει τηλ. στο προφίλ μου η με p.m. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |