|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ FAST&FURIOUS
Δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έχω πάει σε άλλο εκτός από της μαμάς.Αλλά νομίζω οτι εγκέφαλο που κάνει όλες τις διαγνώσεις, διαβάζει τους εγκέφαλους της μηχανής, μηδενίζει τα σέρβις και βγαζει τις ανακλίσεις είναι μόνο της μαμάς. Αν κάνω λάθος διορθώστεμε. |
|
|||
|
|||
Orginal έχουν μόνο τα εξουσιοδοτημένα. Όλοι οι άλλοι έχουν κάτι laptop με φύσες που άλλοτε κουμπώνουν και άλλοτε όχι και που προσπαθούν να κατεβάσουν τα τελευταία updates από το ΝΕΤ.
Το πρόβλημα είναι οτι οι αντιπροσωπείες δεν τα ανεβάζουν στο ΝΕΤ, με αποτέλεσμα να μην έχεις ένα σωστό έλεγχο. Φυσικά δεν έχεις ούτε τις ανακλήσεις που έρχονται για το δικό σου μηχανάκι από την BMW Γερμανίας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για τις ανακλήσεις δεν είναι υποχρεωμένοι να στείλουν επιστολή στον ιδιοκτήτη εφόσον έχει αγορασθεί από το δίκτυο της κάθε εταιρείας; Αν δεν είναι "πρώτο χέρι" όντως μπορεί να είναι ένα θέμα, αλλά συνήθως όταν παίρνεις μεταχείρω τα μαμά προβλήματα τα έχει λύσει ο πρώτος ιδιοκτήτης. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Χθες πήγα το dakar για αλλαγή βαλβίδας αμπραγιάζ κι "επιδιόρθωση" των αλαφρωμάτων που είχα κάνει στη μηχανή όταν τη βελτιώσαμε ώστε να είναι κι αισθητικά όσο το δυνατόν καλύτερη.
Να ευχαριστήσω λοιπόν κι εγώ τους Βασίλη και Παρασκευά ( με αλφαβητική σειρά ) για τη γρήγορη εξυπηρέτηση και τη λογικότατη τιμή δεδομένου ότι η εργσία δεν ήταν "βαρειά" αλλά απαιτούσε το στριπτιζάκι της! |
|
|||
|
|||
Το καθιερωμένο σέρβις τις χοντρουλας μου έκανε η γνωστή για όλους ποια γιάφκα στην βουλιαγμένης..... |
|
|||
|
|||
Όπως πάντα τα παιδιά με το χαμόγελο και τα σουβλάκια (και άμα ρίγη ποτέ εγώ από δω εμένα να με χε..........ης... |
|
|||
|
|||
Ο μάστορας είναι μόνιμα μες στην τρελη χαρα........ |
|
|||
|
|||
Ο άλλος πάλι έθελε κοκακια γεια να δουλεψει.Τι θα τον κάνουμε αυτόν δεν ξέρω...... |
|
|||
|
|||
Γιατί ο Πελάτης πάει πίσω στη μάσα ;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 06-05-2011 01:25 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 06-05-2010 17:51 |
Fast food | Carduelis | Αστεία Video | 5 | 12-02-2010 11:40 |
Χρόνια Πολλά Βασίλη - Fast&Furious !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 06-05-2009 00:20 |