|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί
Φίλοι μου,
το ποστ που έκανα - αυτό στην παράθεση από κάτω, ήταν απλά διευκρινιστικό για κάποια "μεγάλα" δώρα, ανάμεσα απ' τα σχεδόν 200 που κληρώθηκαν ... Συνεπώς, δεν είναι απαραίτητο να ποστάρετε τα δώρα που κερδίσατε ... Χωρίς βέβαια, αυτό να είναι δεσμευτικό ... Αν κάποιος επιθυμεί να τα ποστάρει, ας το κάνει ... Και για ακόμη μια φορά, ευχαριστούμε τους δωροθέτες κ μεγειά στους τυχερούς ... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Eυχαριστούμε για τα δώρα Νικόλα και το κάνουμε από την καρδιά μας !!!
Λοιπόν εγώ κέρδισα ένα Μπλουζάκι από το FORUM μας / Λεοντόκαρδος και ένα tattoo από τον φίλο Χρήστο tattoopanther, αλλά το έκανα δώρο σε μία φίλη ....... αλλά δεν σας λέω ποιά είναι !!!! Γιατί ο άντρας από ένα πράγμα ξεχωρίζει !!! Και το μανάρι μου η Φιόνα κέρδισε Μία εργασία servis από το συνεργείο του Φαίδωνα / boxerakias k Ενα αδιάβροχο BMW motorrad από την BMW Τρικαλιώτης !!!! Πολλά μπράβο σε όλο το FORUM !!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.........είσαι ωραίος
Last edited by 264George; 23-03-2012 at 00:45. |
|
|||
|
|||
1) Κενό
. . . . . . . 2)..........Κενόοοοοοο να υποθέσω πως είμαι η μοναδική που το κατάφερε αυτό? |
|
|||
|
|||
Κράνος AGV, και μου έκατσε κουφέτο, όχι για μένα, αλλά για την γυναίκα μου. Και ότι σκεφτόμασταν να πάρουμε, να της το κάνω δώρο.
πάλι δώρο θα της το κάνω |
|
|||
|
|||
Δεν πειράζει εσύ καρδίζεις αλλού
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ειρήνη, τουλάχιστον το παλλικάρι σου θα είναι περιποιημένο και ευωδιαστό...
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίτα γύρ(ω)....από τη λίμνη με φλουρί - 16,17,18 MAΡ 2012 | paschalis | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1747 | 23-03-2012 19:49 |
Πάμε στο ίδιο γυμναστήριο... | asotosios | Ανέκδοτα | 22 | 26-02-2012 12:19 |
Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 22:48 |