|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Απόσπασμα:
edit.....τώρα είδα,,,,,μοτο...πεζό 2 μην τσεκάρεις τίποτα |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Νικο ευχαριστω, μου 'δωσες κουραγιο να βγαλω το ΣΚ.
|
|
|||
|
|||
Να σε καλά οκ ναι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σκάνε δυστηχώς και χωρις ESA όχι με τόσο μεγάλη συχνότητα όπως είπε ο Βασίλης.Να τονίσω ότι γενικότερα το πρόβλημα οφείλεται στην κακή ποιότητα της ανάρτησης (εννοώ της SHOWA)και οχί προβληματικής λειτουργίας του ESA...
|
|
|||
|
|||
Ευχομαι να σου καλυψουν ολοκληρη την ζημια,αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο,οπως σου ειπαν και τα παιδια πριν,λογω παλαιοτητας να σου καλυψουν το 50%,και αυτο γιατι εχεις λιγα χλμ....
|
|
|||
|
|||
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ .
ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ GS ADV.2008 AΠΟ ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ 68,000 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ . ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ.ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΩΤΟ BMW. ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟ . ΛΟΓΩ ΕΞΑΜΗΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗΣ . ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΨΟΓΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ . Π.Χ. Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΨΗΛΑ. ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ . ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ . ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ W.P. ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ . |
|
|||
|
|||
Ας μπω κι εγω στο club
Εδω και καιρο αρχισε να δακρυζει η πισω αναρτηση (esa μοντελο 08), στην αρχη δεν εδωσα και πολυ σημασια, νομιζα οτι ηταν νερα ή καποιο απο τα γυαλιστικα που βαζω κατα καιρους, λεω μαλλον θα ξεφυγε λιγο παραμεσα. Η υγρασια επεμενε ομως με αποτελεσμα να παω στο γνωστο συνεργειο στο γερακα. Για να μην τα πολυλογω, 1,5 χρονο εκτος εγγυησης με 34.000 χλμ πηρε εγκριση απο Γερμανια για αντικατασταση πληρωνοντας εγω φυσικα μονο την εργασια περι των 44 ευρω. Η bmw ισχυριζεται οτι κυκλοφορησαν καποιες παρτιδες με ελλατωμματικα esa σε μοντελα του 08 και 09 και οτι το προβλημα εχει λυθει τωρα, εδω θα ειμαστε και θα το διαπιστωσουμε, καλη τυχη σε ολους μας |
|
|||
|
|||
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ WHITE POWER . ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ 69,000 ΧΛΜ ΤΟ ADVENTURE 2008 KAI ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟ . ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ 2008 ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ESA WHITE POWER ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ 2011. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΛΟ 0 ΕΥΡΟ. ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ 0 ΕΥΡΟ . ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2,000 ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ . |
|
|||
|
|||
Διάβασα το thread, περιπετειώδη αναγνώστη μου και δάκρυσα σαν ESA των 28000 χλμ του 08!
Εγώ θα σΕ τα πω χύμα και τσουβαλάτα, για την ESA τη μπαμπέσα. Δεν απαιτείται, παρά οξυδέρκεια ταριχευμένης χελώνας για να κατανοήσει κανείς το “ελαττωματικόν” του πράγματος! Στοιχηματίζω πεντάευρα χίλια, ότι συμφωνούν περί αυτού, μέχρι και οι υλοτόμοι τους όρους Βαρνούντα. Κι όμως, οι άξεστοι μπεμβεδοχίτωνες ντήλερς δεν λένε να παραδεχθούν ότι το θέμα χρήζει ανάκλησης και να πιέσουν την ...her majesty's μπαβαρέζα μαμά. Τι πιό έντιμο και φυσιολογικό, για μια σοβαρή εταιρία? Το 2005 είχα τον ΚαΤΜά τον 950, με 5 ανακλήσεις και δεν ξυλώθηκα ούτε για καφέδες! Όλα τζαμπέ και το μηχανάκι still walking... Διότι κύριος, δεν γίνεται επειδή ηράσθης την καλή σου, να σΕ κάνουν και την τσέπη σαν την κ@λοτρυπίδα του ελέφαντα... Δεν θεραπεύονται οι αναρτήσεις με ...μπεταντίν κι άμα σΕ κάτσει η στραβή, αισθάνεσαι σαν ηττημένος παλαμιστής. Άντε μετά να ρεφάρεις ψυχολογικά. Και τι να κάνω? Θα μΕ πείς... Το πρόβλημα δεν διορθώνεται γράφοντας ποίματα, δοκίμια και νήματα. Μάζεψε μάγκα τα μυαλά κι οργανώσου. Η ισχύς εν τη ενώσει! Για θυμήσου το βιντεάκι με τα μοσχάρια και τους λέοντες... Είσαι σ' ένα μεγάλο φόρουμ... . . . ...can you feel the force? ...που έλεγε και το άσμα των '70s... Last edited by Uriah Heep; 23-03-2012 at 14:20. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 10:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 12:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 23:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 22:52 |