|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Lone Rider – 2013 North..North...North…..
Τι να λέμε τώρα..
Νικόλα υποκλίνομαι.. |
|
|||
|
|||
Και εγώ..!!!
όταν μεγαλώσω, σαν τον Νίκο θέλω να γίνω..... |
|
|||
|
|||
μας εχεις ρημαξει την ψυχολογια ρε με αυτα που κανεις......... |
|
|||
|
|||
Δηλαδή πόσος να γίνεις, πάνω από δύο μέτρα
μας εχεις ρημαξει την ψυχολογια ρε με αυτα που κανεις......... Τι δικιά μου να δεις που μου έπιασε και κουβέντα |
|
|||
|
|||
Γεια σου Νικόλα με τα ωραία σου!
Καλή συνέχεια στην ταξιδάρα σου φίλε... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα σήμερα σταματάω τον τουρισμό πάω γαι βολτίτσα
18η ημέρα 29/07/23 και η διαδρομή Lom - Sogndal - Aurland - Flam - Voss - Bergen. Από το Lom ακολούθησα το δρόμο 55 ενας δρόμος που τα έχει όλα απο Αλπικά τοπία με παγετώνες μέχρι κι΄εγω δεν ξέρω... Στην συνέχεια μετά απο το Sogndal ακολούθησα τον γραφικό 33. Τι να πώ, ενασ στενός γραφικος δρομος σε μία καταπράσινη διαδρομή που στην συνέχεια γίνεται ενα Αλπικό τοπίο και καταληγει στην φανταστικη Θέα του Aurlandsfjorden Πανω απο το Flam. Η πληροφορία οτι οι καταρρακτες αυτή την εποχή δεν ειχαν πολύ νερό με απετρεψε να πάρω το τρένο ( Flambasma ) για να τους δω. Στην συνέχεια Voss και με συνεχή βροχή κατάληξει στο Bergen για τουρισμό και χαλάρωση μετά απο 18 ημερες συνεχοους μετακίνησης. Θεολόγε δεν φταίω εγώ αυτή ηθελε να με φωτογραφίσει |
|
|||
|
|||
δωσε πραμα...... Last edited by commander; 01-08-2013 at 11:08. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα Νίκο....
Ρε συ, φωτογράφισε τίποτα άσχημο, κανά σκουπίδι, κανά αυθαίρετο, τίποτα συνθήματα σε τοίχους, καμιά αφίσα σε κολώνα κάτι "ελληνικό" ρε παιδάκι μου έτσι για το μάτι, δεν μπορεί όλα να είναι τόσο τέλεια εκεί πάνω... Α ! και κάτι ακόμα εδώ βαράει 40άρες δεν μπορεί να μας βάζεις φωτογραφίες με χιόνια,. όπως είπε και ο Θεολόγος μας έχεις "σκίσει" την ψυχολογία |
|
|||
|
|||
Μας έχεις τρελανει...
|
|
|