|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική ασφάλιση Μοτοσυκλέτας (κ όχι μόνον)
Καλησπερα και απο εμενα...
μολις πηρα προσφορα απο τον Δημητρη για την νεα Ιταλιδα μου...μιλησαμε τηλεφωνικος... ακομα και αν δεν προχωρησω σε συνεργασια με τον ιδιο αμεσα (ο λογος δεν εχει να κανει με τον Δημητρη)...εχω να πω οτι ειναι ευγενικοτατος, εξυπηρετικοτατος, κατατοπιστικοτατος...και προθυμος να λυσει καθε απορια που ειχα...!!! Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη...!!! Last edited by asotosios; 07-12-2011 at 14:35. |
|
|||
|
|||
Καλή χρονιά αγαπητοί φίλοι.
Και γώ με την σειρά μου μετέφερα τα ασφαλιστίρια συμβόλαια της CHARTIS για μπέμπα και αυτοκίνητο στον Δημήτρη. Ο οποίος είναι φιλικός, ευγενικός και άριστα καταρτισμένος. Αλλη μια σωστή κίνηση χάρις το GS Forum...!!! |
|
|||
|
|||
Παρέλαβα σήμερα το νέο ετήσιο συμβόλαιο της χοντρής μου.Ευχαριστώ θερμά τον συμφορουμίτη Δημήτρη(Tzim)για την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.
|
|
|||
|
|||
Εστειλα και εγώ μύνημα στον Δημήτρη και περιμένω νέα!
|
|
|||
|
|||
Σήμερα μου έφερε ο Δημήτρης το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου. Πολλή καλή η ενημέρωση για τις καλύψεις και καλές τιμές. Αχρείαστο να είναι!
Επονται οι μηχανές... |
|
|||
|
|||
καλησπέρα δημήτρη ...θα μπορουσα να επικοινωνήσω μαζί σου?το τηλ που εχεις δώσει ισχύει?
|
|
|||
|
|||
Καλημερα και βεβαια να επικοινωνησεις, το τηλ. απο το profil ισχυει.
|
|
|||
|
|||
Eυχαριστω πολυ τον Δημητρη για την εξαμηνη δωρεαν ασφαλιση της μοτοσυκλετας μου,που ειχα κερδισει στην πιτα του Σοφικου.Εξαιρετικος ανθρωπος ο Δημητρης και πανω απ'ολα αληθινος επαγγελματιας.Δημητρη χαρηκα πολυ που σε γνωρισα και απο εδω και στο εξης η συνεργασια μας θα εξακολουθησει και σε αλλο επιπεδο.Και παλι σ 'ευχαριστω!!
|
|
|||
|
|||
Γεια σου Δημήτρη, για πες μου σε παρακαλώ τι στοιχίζει μια ασφάλεια για 1200GS μοντέλο του 2005 χωρίς να έχω κάνει ποτέ δήλωση και μένω Αθήνα.
Και αν υπάρχει η δυνατότητα οδικής βοηθείας για μηχανές. |
|
|||
|
|||
Αντρεα καλημερα, εχεις p.m. !
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 27-12-2013 00:05 |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Διεθνές Σαλόνι Μοτοσυκλέτας και Scooter Παρισιού: Αναβλήθηκε για το 2010!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 5 | 12-06-2009 15:31 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |