|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρολοϊ τυπου Bmw
Να ξέρεις ότι είσαι αποκλειστικά υπεύθυνη γιά τα χρήματα των συνφορουμιστών Μαρία μου!
Άσχετο με το ποιός τα έχει. ... ....και μια και το έφερε η κουβέντα σε καμμία εμπορική συναλλαγή δεν προεξοφλείς. ... Προκαταβολή ναι, πλήρη εξόφληση? ?? Γιατί? Αυτό γιά την ώρα. .... R1200GlamorusSpecial |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δυστυχως τωρα καποιες εταιρειες λογω κρισης και πολλων χρεων θελουν καμμια φορα και προεξοφληση. Εξαλλου ετσι μπορεσα κ εξασφαλισα κ την καλυτερη τιμη αλλιως, ετσι οπως τους ειδα, δε θα μας κανανε.... |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εξάλλου τόσο καιρό που ποστάρει κ πουλάει τα ρολόγια δεν έχει παραπονεθεί κανείς. |
|
|||
|
|||
Εχει δικιο ο Χαρης, μην το κανουμε κ μηλο της εριδος, απλα εγινε ενα λαθος στην συννενοηση μου και επειδη ανυπομονω κ εγω να ερθουν τα ρολογακια να σας τα στειλω να μου φυγει κ το αγχος,βιαστηκα να πω οτι ηταν αυτο το δεμα που θα εφευγε την Δευτερα απο την Αθηνα.
Εξαλλου η θεση του Χαρη και του καθε συντονιστη-διαχειριστη ειναι να προστατευει κ τα μελη του. Πιστευω οτι δε θα μας παρει ως τις γιορτες, θα ξεμπερδεψουμε πιο γρηγορα, πεσαμε στην περιπτωση βλεπετε.... |
|
|||
|
|||
ολα καλα μην εχεις κανενα αγχος κοριτσι... σε εμπιστευομαστε και γιαυτο καναμε και την παραγγελια... οταν ερθουν
|
|
|||
|
|||
Μαρια σ' ευχαριστουμε για ολο το τρεξιμο... και χαλαρά....
|
|
|||
|
|||
ΜΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΧΧΧΧΑΛΑΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα, μήπως υπάρχει κανένα νεότερο για την ημερομηνία παραλαβής Μαρία????
|
|
|||
|
|||
Θα τα παραλαβουμε το 2014
|
|
|