|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δολοφονία με πολιτικά κίνητρα
Κώστα επειδή εγώ έχω δουλειά, κουβάλα εσύ τώρα, μπανάνες για τα πιθήκια, να σε δω και πόσο μάγκας είσαι όπως τότε στο σύνταγμα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μακαρι να ησουν συνεχεια μαζι μας και να βοηθουσες το φορουμ, οπως καναμε τοσα χρονια .....ολοι μας Να μας πηγαινες καμμια εκδρομουλα στο ομορφο χωριο σου και να τα λεγαμε...οπως τοτε Νομιζω οτι μεχρι εκει θα εψτανε η βοηθεια μας, για να συνεχισει το φορουμ, να ειναι ελκυστικο... |
|
|||
|
|||
Όλα είναι στη θέση τους. Και το χωριό μου και οι μοτο και οι παρέες και οι δρόμοι.
Το τιμόνι το βαστάμε εμείς και το πάμε όπου κοιτάμε, όχι όπου ονειρευόμαστε. |
|
|||
|
|||
και το διάσελο του κυνηγού εκεί είναι και ακόμα παγαίνουμε...
Καλό δρόμο Γιάννη και καλη ευκολία στη δουλειά σου... |
|
|||
|
|||
Τελικά απ´ ότι κατάλαβα όλοι κάπου εκεί στον ίδιο πολιτικό χώρο βρισκόμαστε και μαλώνουμε έτσι..... για να διαφωνούμε αν και συμφωνούμε !!!!!
Υγεία πολιτική το λέω εγώ και εσείς διαφωνήστε !!!! Καλό είναι !!!! Πάντως για να ξεκαθσαρίζω ( πράγμα που και οι Χρυσαυγίτες ) ΞΕΡΟΥΝ !!!! Είμαι μακριά τους και ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ... Απλά η μοίρα με έφερε να έχω υπηρετήσει με τον αρχηγό τους στην ΣΕΑΠ και να κοιμόμαστε στα διπλανά κρεββάτια για πολύ καιρό !!!! Αυτό και ΜΟΝΟΝ..... Κατά τα άλλα Αβυσος !!! Κάποτε ο Νίκος μου πρότεινε να τους συντροφεύσω !!!! Πήρε άρνηση και το δέχτηκε !!!!! Οι ανθρώπινες όμως σχέσεις υπάρχουν... Καλό σου ταξίδι φίλε Γιάννη και πάψε να κρίνεις επιφανειακά ανθρώπους και καταστάσεις και ιδίως αν σου λείπει το....... χιούμορ !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα μπορούσα να απαντάω σε κάθε πρόταση σου!!!! Αν όμως έφτασες σε αυτή την ηλικία και δεν κάλυψες τόσα κενά, είναι αδύνατον να το πετύχω εγώ. Ούτε και με ενδιαφέρει να νουθετήσω κανέναν. Το αποτέλεσμα θα ήταν να ικανοποιηθούν λίγο, όσοι ισορροπημένοι παρακολουθούν το θέμα και μόνον. Έτσι κι αλλιώς τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα και δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε πολύτιμο χρόνο, σε ανθρώπους με... απύθμενο χιούμορ !! Θα προσπαθήσω έτσι κι αλλιώς να είμαι καλά. Μπορείς λοιπόν, να παραλάβεις από τα αζήτητα την ευχή σου και να την χαρίσεις στους "φίλους" σου. Η δικιά μου οικογένεια και οι δικοί μου φίλοι θα ντρέπονταν. Ξέρεις, εκτός από το... χιούμορ, υπάρχει και η τσίπα. |
|
|||
|
|||
Μιλάς για το κυρίως θέμα του νήματος (που συμφωνώ) και εγώ για τη φωτογραφία που ανέβηκε..... Προφανώς ΔΕΝ επικοινωνούμε...
Ας το αφήσουμε λοιπόν, δεν μας θέλει !!! Τα προσβλητικά όμως λόγια δεν δείχνουν καλό συνομιλητή.... Τέλος εδώ |
|
|||
|
|||
Καλα πως σου πέρασε αυτο απο το μυαλό ?.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τέλος. Κι έλεγα θα πεταχτεί η πορδή... δεν θα πεταχτεί?!?!?!!?!?!? |
|
|||
|
|||