|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια στο Ηράκλειο !!!
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διήμερη .... στα Λουτρά Σμοκόβου 22 & 23-9-2012
Καλα να περναμε φιλοι μου οπου και με οποιον και να βρισκομαστε.
GS FOROUM ενα φορουμ μια χωρα |
|
|||
|
|||
Έλα να ξυπνάμε
Έλα να ξυπνάμεεεεεεεε. Ωχ... λάθος νήμα. sorry ρε παιδιά. Από την ζήλια μου το κάνω. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα στα φιλαράκια τα καλα.
Καλα να περνάτε Καλή επιστροφή. Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ τον Teo71 για την απόλυτη διαδρομή.
Στροφές σε φρέσκο δρόμο, στρωμένο με σμυρίδι αντί για άσφαλτο. Το Luna park του τρελού. ΄Ο δρόμος μου…΄ gs forum at lake smokovo - YouTube Επίσης τον πάντα χαμογελαστό Αργύρη και τον Άκη για την διοργάνωση Στην πρώτη φωτό βλέπετε πως και τα παπάκια ακόμη ταξιδεύουν 3βάλιτσα και εγώ με μια. Πού πας ρε Καραμήτρο...?... Φάγαμε πολύ καλά με την απόλυτη Θέα. Και μετά έπεσε το απευκταίο τηλέφωνο της επι-στροφής. Στροφές όντως και πολλές. Βαρέθηκα να στρίβω. Έστριβα και στον ύπνο μου. Βγήκα στριμμένος τελικά. Οι στροφές όμως ήταν επικίνδυνες για 2 λόγους. Σου έπαιρναν το μάτι και το μυαλό από τον δρόμο λόγω ομορφιάς του τοπίου και σου έπαιρναν και τον τροχό από τον δρόμο λόγω πολλών κατολισθήσεων, που τις έβλεπες τελευταία στιγμή. Έκανα και καμιά 15αριά χλμ χώμα, διότι το πανέξυπνο Garmin με πήγε από Ρεντίνα στο Ροβολιάρι, από χώμα. Anyway, ήταν πολύ όμορφα και ήταν My Way. Καλή επιστροφή παιδιά στους υπόλοιπους. Εγώ τώρα πάω για ποδήλατο, σε κάτι λίμνες παλι. |
|
|||
|
|||
Μετά από ένα υπέροχο ΣΚ στην βάση μου
|
|
|||
|
|||
Ακης-Γεωργια back to base.....
Τι να λεμε τωρα.......δεν υπαρχει το πως περασαμε!!! Τα υπολοιπα μετα,και ο Βολος να ετοιμαζεται παρακαλω.... |
|
|||
|
|||
aeriko στη βάση του εδώ και κανα δίωρο. Τι να πώ, όλα υπέροχα. Χάρηκα για τις νέες γνωριμίες με τα παιδιά, από Αθήνα και Βόλο(phoenix, georgek1, george xt, aleckan, senseig, ckk, akis, Σωτήρης, Θανάσης, tsitsos, tolhs, nivam, astakos82 και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις). Οι υπόλοιποι γνωστοί και μη εξαιρετέοι, Arkas, Argi, alex1150, Mark πάντα στο ύψος των περιστάσεων. Επίσης χάρηκα για την συνάντηση έκπληξη από Θεσσαλονίκη. ΓΙΓΑΝΤΑ να είσαι καλά.
Last edited by aeriko; 23-09-2012 at 22:01. |
|
|||
|
|||
Ο Βολος στου σπιτ...(αβρεχτος ευτηχως που πηγα) Μια πολυ ωραια Κυριακη
εφτασε στο τελος. Χαρηκα που ειδα παλιους φιλους και ιδιετερα που γνωρισα νεους.Αeriko Akis Akis1150 Γιωργο SenseiG και Γιωργο χαρηκα που σας ειδα απο κοντα πλεον Για την εκπληξη απο βορρα (ΝΙΚΟ Χ) το μονο που εχω να πω επιτελους ηρθε με σοβαρο μηχανακι και οχι με εκεινα τα ....αξιοπιστα Ελπιζω να σας δουμε συντομα Last edited by tolhs; 23-09-2012 at 21:53. |
|
|||
|
|||
Γιωργος και Αντιγονη σπιτι με τις κορακλες.
Να ειστε καλα παιδια ,ευχαριστω τον φιλο Αργυρη και τον Γιαννη για την οργανωση και υλοπιοιση της συναντησης. Χαρηκα που γνωρισα πολλα ιντερνετικα φιλαρακια και ηπιαμε καφεδακι και νερο που καιει.... Για αλλη μια φορα δειξαμε οτι ξερουμε και τιμαμε το καλο φαγητο κασι την καλη παρεα. Ειδικα το σημερινο ηταν σουπερ,δεν εμεινε λεπι. Τωρα για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους για το καυτο θεμα που απασχολη τα παιδια του Βολου και εμας για τον αγαπητο φιλο Τολη,θα πρεπει να κανουμε μια επισκεψη στον Βολο για να δουμε τελικα αν και ποιος χορευει τον χορο της βροχης..... Ευχαριστη εκπληξη ο φιλος Νικος Χ απο Θεσσαλονικη που εξεπληξε ευχαριστα. Να ειστε καλα φιλαρακια ,αντε και στην επομενη.... |
|
|