|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
50xlm ..... Παρε διαμονητηριο και για το 14 |
|
|||
|
|||
Επειδή μερικοί φίλοι με ρωτάνε το εξής, τι θα γίνει με τις μηχανές. Οπως έχουμε πει, στο ξενοδοχείο που θα μείνουμε το Φιλοξένια, θα αφήσουμε τις μηχανές εκεί για τις ημέρες οπου θα είμαστε μέσα. Δεν θέλει έξτρα λεφτά, δεν έχει ζητήσει ποτέ, για αυτό το θέμα, απλώς όποιος θέλει, βάζουμε ρεφενέ μερικά ευρό π.χ 5€ και τις τα δίνουμε έτσι που μας φυλάει τις μηχανές και τα μπαγάζια μας, μέσα σε ένα δωμάτιο... Δύο χρονιές έχουμε αφήσει τις μηχανές μας, και δεν έγινε το παραμικρό... Εγώ προσωπικά της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
οι Βόρειοι
1. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) (ΟΚ διαμονή) α. ARGI β. Sid1967... (Κυριακή 12/5/2013 Μ. Ιβήρων - αναμένουμε απάντηση) γ. MARK δ. TARKAS ε. Bily-bo στ. napgeo ... είσοδος 10/5/2013 Σταυρονικήτα (αναμένουμε απάντηση) και 11/5/2013 Μεγίστη Λαύρας (όλοι μαζί) 2. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Akis β. SenseiG γ. Black Shadow δ. -DHMHTRHS- ε. egefalikos ____________________________________________________________________________________________________________________________ οι Νότιοι 1. Προορισμός Σιμωνόπετρα (10/05) Σκήτη Αγίας Άννης (11/05) α. Epsime β. antfly353 γ. boxerakias57 δ. BMW 1150 RT ε. Lepanto ii στ. sotiris HN 2. Προορισμός Σιμωνόπετρα (10/05), Σκήτη Αγίας Άννης (11/05) α. N.GS β. vagg γ. Roumel δ. kostas850gs 3. Προορισμός Γρηγορίου (09/05), Διονυσίου (10/05), Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Astakos82 β. Alex Kol γ. ........... - Fuji ............................................ είσοδος 10/05. Προορισμός, Σιμωνόπετρα (εναλλακτικά Καυσοκαλύβια), και Γρηγορίου - mario ......................................... είσοδος _____. Προορισμός Ιβήρων, Κουτλουμουσίου, Αγίου Ανδρέα _________________________________________________________________________________________________________________ - BMW R 1100 GS ........................... είσοδος __. Προορισμός ελεύθερος - KOSTIS-GS - kokovatanen (+) . . Last edited by ARGI; 08-01-2013 at 13:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
O Lepanto ii ; |
|
|||
|
|||
Επειδή όπως ανέφερα θα ήθελα να είμαι με την περσινή παρέα και λόγω ότι μερικά απο τα παιδιά δεν μας δίνεται η δυνατότητα να συναντηθούμε εύκολα παρά μόνο σε κάποιες εκδηλώσεις του Φορουμ έτσι λοιπόν υπάρχει αλλαγή πλανου και έχει ως εξής:10/5 είσοδος βατοπεδι 11/5 μέγιστης λαυρας.
Στης μόνες μας δέχθηκαν μόνο Διαμονητηρια έμειναν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκεί που είμασταν μειοψηφικό πακέτο, τώρα βγήκαμε κυβέρνηση!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αγαπητοί Group Leader των ομάδων! Μίλησα με την Ιερά Επιστασία (Διαμονητήρια) όπου μου είπαν ότι δεν δέχονται από τώρα εκδόση διαμονητηρίων, αλλά για εμάς τους Ελληνες 3 μήνες πρίν από την είσοδο μας στο Α.Ο! Αρα, "οπλαρχηγοί", το νου σας για μετά τις 10/2/2013 να δηλώσετε τα άτομα σας. Επίσης να γνωρίζετε ότι δεν δέχονται group πάνω από 5 άτομα... Τυχόν παραπάνω άτομα, θα δηλωθούν σε άλλη επικοινωνία μαζί τους... Οσοι έχουν "παιδικές απορίες" (), ευχαρίστως να βοηθήσω είτε με pm, είτε μέσα στο thread μας είτε και τηλεφωνικός (προφίλ). Την καλημέρα μου σε όλους σας...
|
|
|