|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
Υπαρχει κανενας ηλεκτρολογος εδω που να μπορει να μου βαλει 2 κορνες fiaam στο gs;
|
|
|||
|
|||
Μήπως θα μπορούσε να γίνει και κάτι προς την κεντρική αντιπροσωπία και τα συνεργεία για τις επισκευές και τα ανταλλακτικά ρε παιδιά ..?
Εντάξει έχουμε επιλέξει μια ακριβή μάρκα , και πολύ καλή ποιότητα αλλά κάποια πράγματα σε επίπεδο ανταλλακτικών ξεφεύγουν πολύ .. προσφατα χρειάστηκα ανταλλακτικά για ένα τρακάρισμα που είχα και το κόστος με καινούργια έφτανε για φανάρι - βάση - ζελατίνα - φτερό κάτω - καπάκι μηχανής γρατζουνισμένο , φλας απλό μεταλλικό καπάκι βαλίτσας και κάτι ψιλά ακόμα τα 2000€ ..αν δεν είχα πρόσβαση στο internet και χρόνο να ψάξω μεταχειρισμένα θα έπρεπε να δώσω λεφτά που αντιστοιχούν σε 2-3 μισθούς για ένα μέσο αναβάτη που δεν τα έχει και έχει επιλέξει την συγκεκριμένη μηχανή όχι για την μάρκα αλλά για την ασφάλεια κλπ που προσφερει..εχω ακουσει με τ αυτια μου και εκτιμήσεις για επισκευές σε μηχανες απο επισημα συνεργία 3000-5000- 9000 € σε ζημιες που με το ματι δεν ηταν τοσο χαλια οι μηχανες .. και Συγνώμη αν γίνομαι γραφικός |
|
|||
|
|||
σκιστηκε η σελα μου ρε γμτ ...
ποσα θα μου παρουν λετε για να αλλαξω ταπετσαρια? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν γίνεσαι γραφικός. Αν ζητάς όμως κοινωνική ευασιθησία από την αντιπροσωπεία, θα πρέπει να μεταφέρεις το post στο χιούμορ - ανέκδοτα κλπ. Σε αυτό το thread, η κοινωνική ευαισθησία αντιμετωπίζεται από το forum. Απόσπασμα:
Επίσης θα πρέπει να ψάξεις μεταφορική εταιρεία... |
|
|||
|
|||
Σήμερα εντόπισα το συγκεκριμένο θέμα. Με χαρά και στο πλαίσιο της αξιέπαινης αυτής προσπάθειας που γίνεται προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε όλα τα μέλη του Forum αλλά και στους συγγενείς αυτών μέχρι δευτέρου με έκπτωση 25%.
Τα πλήρη στοιχεία μου είναι: ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΩΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 4 41222 ΛΑΡΙΣΑ 2410.530019 - 6938.323856-6944.989868 |
|
|||
|
|||
Δίνω προσφορα για Ανατ. Θεσσαλονίκη , σχολή kick Boxing Ultra Fighters Team ( Τσαλουχιδη 16-20 , κιφησια θεσσαλονικης , στο παραδρομο της Νεας Εγνατιας πισω απο τα παλια ΚΤΕΛ χαλκδικης)
3 μηνες 60 ευρώ (μόνο για νέα μελη) |
|
|||
|
|||
Ειλικρινά ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό το φόρουμ!
Κόντρα στους δύσκολους καιρούς! |
|
|||
|
|||
Καλησπερα και απο μενα σε ολη την παρεα!Διαθετουμε οικογενειακη επιχειρηση ηλεκτρολογικου υλικου και ειμαι στην ευχαριστη θεση να διαθεσω τα εμπορευματα μου σε παρα πολυ χαμηλες τιμες!
Οτι εχει σχεση με φωτισμο,λαμπες,καλωδια,διακοπτες και βιομηχανικο υλικο,ειμαι στη διαθεση σας!Τα υλικα ειναι ολα επωνειμα!Επισης μπορουμε να βοηθησουμε τηλεφωνικα σε οποιαδηποτε απορεια η πληροφορια θελετε! 6974357566 Γιαννης. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε ολα τα μέλη !!
Απο την πλευρά μου θα ήθελα να κάνω την προσφορά μου και εγω μόνο για τα μέλη μας και μόνο!!Η τιμές είναι ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ και σε καμία περίπτωση για μεταπωληση. Η εταιρία μας είναι ανιπροσωπος στα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ < NATURA > Η προσφορά είναι η εξής: Κασετινα ego t με δυο ηλεκτρονικά τσιγάρα : Στα 46.00€ Τα υγρα μας είναι της FLAVOUR ART σε γυάλινο μπουκαλακι των 20 ml το τεμαχιο :Στα 6.00€ ΠΡΟΣΟΧΗ: τα υγρα δεν περιέχουν προπυλενικη γλυκολη!!ειναι 100% φυτικά και διατίθενται με τα εξής επίπεδα νικοτινης: 9%/18%/24% φυσικά υπάρχουν και με 0% νικοτινη !!! Υ.Γ: Γεύσεις υπάρχουν πολλές καπνικες και αρωματικες... Σας ευχαριστω πολυ. Μιχάλης Υπάρχει θέμα ........ ΕΔΩ !!! Last edited by scorpiobmw; 26-04-2012 at 20:56. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |