|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
Παρακαλω μπορω να τις εχω και εγω...οχι για εμενα αλλα για την φουκαριαρα την γυναικα μου που εχει system 5..
Ευχαριστω πολυ............ |
|
|||
|
|||
Νικο ευχαρστω πολυ. Επαθα πλακα θα προσπαθησω αλλα δεν το βλεπω...
|
|
|||
|
|||
.Στο γυρισμο μου τελειωσε η μπαταρια.Ειχα προβλεψει και ειχα παρει μαζι μου φορτιστη usb που μπαινει στον αναπτηρα και ετσι το εβαλα να φορτιζει χωρις ομως να το βγαλω απο το κρανος γιατι το καλωδιο εφτανε.Ειπα να την φορτισω κανενα μισαωρο και να την ανοιξω παλι.
Προς μεγαλη μου εκπληξη λειτουργουσε κανονικοτατα παροτι ηταν συνδεδεμενη και φορτιζε!!! Πολυ καλο το συστημα με την usb αλλα μπορουμε να εχουμε και καμια πληροφορια παραπανω (αγορα, τιμη κτλ) για να την αποκτησουμε και εμεις..??!?!?!? |
|
|||
|
|||
Εγω χω αγορασει ενα φορτιστη αυτοκινητου που βγαζει εξοδο usb απο τον Γερμανο 9 ευρω, και απο το Plaisio ενα καλωδιο απο usb σε mini usb που ειναι και η υποδοχη της ενδοσυννενοησης και ετοιμο.Το καλωδιο αν θυμαμαι καλα δεν εχει πανω απο 2-3 ευρω.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Πάνο !!!!!!!!
|
|||
|
|||
Να εισαι καλα ευχαριστώ πολυ!!
|
|
|||
|
|||
Εγώ το συγκεκριμένο καλώδιο το πλήρωσα σχετικά ακριβά!!!
Ήμουν στο κατάστημα του Γ. Σαββίδη και συζητούσα για τις ενδοσυνεννοήσεις και για το συγκεκριμένο καλώδιο. Εκεί ήταν ένας πελάτης ο οποίος και πλήρωσε την μονή ΒΤ2, 175 Ευρώ παρακαλώ! Την ώρα που μπήκα στο κατάστημα βρισκόταν στο στάδιο της πληρωμής. Βεβαίως το θεώρησα άκομψο να του προτείνω να γίνει μέλος του forum προκειμένου να προμηθευθεί την συγκεκριμένη συσκευή φθηνότερα λόγω της ομαδικής. Πιάσαμε όμως την κουβέντα και εκφράζοντας την άγνοιά μου για το καλώδιο USB άνοιξε το τσαντάκι του και μου προσέφερε το δικό του!!! Την ίδια μέρα μπήκε στο forum και έγινε μέλος της παρέας μας. Επειδή δεν έχει γράψει κάποιο μήνυμα μέχρι στιγμής, δεν είμαι σίγουρος για το ποιός είναι. Πιστεύω πως πρέπει να είναι ο Κώστας (kostasx), τον οποίο και ευχαριστώ και δημοσίως για την ευγενική προσφορά του. Νά' σαι καλά Κώστα και καλή επιτυχία στο μεγάλο ταξείδι που ετοιμάζεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νίκο αν σου είναι εύκολο στείλε μου και μένα σε παρακαλώ τις φωτογραφίες. Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Φύγανεεεε ... .
|
|||
|
|||
Καλησπερα σε ολους!! Προσπαθω να συνδεσω το ΜΒΤ2 με το gps zumo 550 και εχω το εξης προβλημα. ακολουθω κανονικα την διαδικασια που λεει το manual, γινετε συνδεση με το gps ΧΩΡΙΣ να μου ζητησει κωδικο, και μετα απο 3 δευτερολεπτα μου λεει το zumo οτι το mbt2 αποσυνδεθηκε. Το εχω επαναλαβει αρκετες φορες και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Να προσθεσω οτι το τηλ μου μπορω να το συνδεσω κανονικα και χωρις προβλημα. Μηπως καποιος εχει το ιδιο προβλημα με εμενα 'η ξερει τι μπορει να γινετε????????
Ευχαριστω πολυ..... |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |