|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ"
Καλησπερα Νικο
ενα ζευγαρι εμπρος θα ηθελα σε παρακαλω! |
|
|||
|
|||
Καλησπερα Νικο
ενα ζεγαρι για τα εμπρος σε παρακαλω!Σου στελνω π.μ και σ'ευχαριστω εκ των προτερων! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα Νίκο..Χρειάζομαι αλλαγή στα μπροστινά τακάκια!! Ευχαριστώ πολύ!!! (pm sent)
|
|
|||
|
|||
Κι εκεί που είμαι έτοιμος να πάω για τακάκια, περνάω προχθες από το Νικόλα (Περιστερά) και του λέω για ρίξε μια ματιά... και χωρίς να του πω τα χιλιόμετρα μου λέει... "έχουν άλλο τόσο ζωή ακόμα... και το μπρος και το πίσω"...
Ενημερωτικά έχω 30.500km !! Μπράβο στο Νικόλα για τον επαγγελματισμό του !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
επαγγελματισμο???? τυχερος εισαι που δεν ηξερε ,οτι δεν ξερεις,ποσο ψωμι εχουν.............. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχεις προσωπικά με το συγκεκριμένο έμπορο...? Δε σε καταλαβαίνω...
|
|
|||
|
|||
Νίκο χρειάζομαι κι εγώ ένα σέτ πίσω τακάκια, οπότε αν θες να ενημερώσεις τον έμπορο...
Σου έστειλα πμ για να είμαστε και τυπικοί! Σ' ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
κωστα πιστευω να του ειπες μετα ποσα χλμ εχεις,για να σου δωσει και την τελικη απαντηση.μην νομιζει ο ανθρωπος οτι δεν την κουνας καθολου.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
"Sold-out" σε 29 από 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου | MARK | Αθλητισμός | 1 | 20-04-2010 22:09 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |