|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φίλε!!!!!!!! Την πουλάς?
Λοιπόν Παληκάρια μου, επειδή είχα τη τιμή να καβαλήσω και τη μια και εχω τη τιμή να καβαλάω και την άλλη με αυτά όπου ακούω συνέχεια για τα 1200 αρια ψιλοψάχνομα, με την πρώην καλή μου δεν είχα τέτοιες σκοτούρες αλλά το 1200 από δύναμη και ομορφιά δεν τη φτάνει το 1150, τώρα εμένα προσωπικά φτού φτού δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό.
Αλλά ρε παιδιά άλλη τεχνολογία με πολλές ενδείξεις και πολλά ηλεκτρονικά το 1200 ενώ το 1150 ένα ξερό Μοτέρ και σ'αυτήν καιγώνταν οι λάμπες δλδ το Lampf μας πείραξε τώρα ? Να μην βγάλω φώτο με τα service και της Ζημιές από τον Παναγιωτόπουλο από το 1150. Βέβαια όλες οι βλάβες σε λογικά πλαίσια. |
|
|||
|
|||
είχα 1150 (2001 μοντέλο) και τώρα το 1200 (2010)
ξανακαβάλησα το περασμένο καλοκαίρι ένα 1150 μετά από 3-4 χρόνια και η εντύπωσή μου είναι ότι όταν οδηγάς το 1150 είναι σαν να οδηγάς στιβαρής κατασκευής φορτηγό με την εντύπωση ότι δεν θα σε "αφήσει" ποτέ και το 1200 σαν να πιλοτάρεις ντελικάτο πλαστικό που πλανάρει όλο χάρη και τσαχπινιά γνωρίζοντας ότι δεν το "πιάνει" κανένα άλλο και σε "μούρη" και σε απόδοση..... Δηλώνω ευτυχής κάτοχος/χρήστης και των δύο..... θα ήθελα να έχω ταυτόχρονα..και τα δύο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσύ είπαμε.... Δεν υπάρχει γιατριά στην περίπτωσή σου |
|
|||
|
|||
Μάλιστα.....
Οι πρώην κάτοχοι "φορτηγού" εμίλησαν! Κι έλαμψε η αλήθεια!!!!! ΚΑΙ ΤΑ 2 στο γκαράζ Είστε καλά ρε? Πού θα βρούμε τα λ7???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Που ξέρεις. Στην Πρέβεζα λέμε. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη πείς............. |
|
|||
|
|||
Περαστικά φίλε!!!!
Με το καλό να γίνει καλά το κορίτσι σου!!! |
|
|