|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS TRACKER
Απόσπασμα:
Όταν όμως μου χάλασε το iphone στον 13ο μήνα, δεν με κάλυψαν... Αυτή την εγγύηση μου δίνουν, αυτή και κάτι παραπάνω σας δίνω. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν πελάτη μου δυσαρεστημένο, κι αν σου χαλάσει στον 20ό μήνα, μπορώ να σε καλύψω μέχρι να επισκευαστεί το δικό σου, ακόμη ίσως και να στο αντικαταστήσω, αρκεί να μην το έχεις κάψει!!! (και πάλι λόγω δικής μου επιλογής, όχι της κατασκευάστριας εταιρίας) |
|
|||
|
|||
OK. Ο σκοπός μου ξαναλέω δεν είναι να επιτεθώ σε εσένα και στην πολιτική σου, απλά κάποια στιγμή πρέπει και εδώ "στο Ελλάντα" να πάρουμε και τα καλά αυτής της κας. που μας π*δάει, όχι μόνο τα κακά της.
Η Ευρωπαϊκή νομοθεσία μιλάει για 2 έτη. Μια και ανέφερες το iPhone έχει γίνει θέμα, ακριβώς αυτό το πράγμα. (δεν έχω παρακολουθήσει τι θα γίνει κλπ. όμως) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χωρίς καμία διάθεση αμφισβήτησης.. δες εδώ το θέμα εγγυήσεων έχει πάρει αρκετα μεγάλες διαστάσεις γιατι δυστυχως πολλες ηλεκτρονικες συσκευες ΛΟΓΩ χαμηλης ποιοτητας κατασκευης μετα απο 1 εως 1,5 χρονια τα....κακάρωναν...και οι διαφοροι επιτοιδειοι αρχισαν να βγαζουν ιστοριες απο το κεφάλι τους...μέχρι βέβαι που <<πεσαν>> οι πρώτες καταγγελιες και οι εταιρείες συμμορφώθηκαν!!! σπαμ... απο οσο γνωρίζω...μεχρι πριν 3 μηνες τουλαχιστον (απο νομικο κυκλο) μονο τα Sony vaio εξαιρούνται...και αυτα με διάφορα παντρέματα που έκανε η sony Θεωρώ οτι αν καποιος απο την ομάδική πάθει ζημιά στα 2 χρόνια...θα τον προσέξεις έτσι και αλλιώς! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει κάτι stand alone ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ότι η μαδική παρακολούθηση είναι ΜΟΝΟ για τις εξειδικευμένες εφαρμογές μας στους αγώνες και στις εταιρίες με πολλά οχήματα! Εσείς, θα έχετε μια απολύτως -"stand alone" οπως την λες- δική σας σελίδα, όπου με τους κωδικούς σας, θα βλέπετε ΜΟΝΟ την δική σας συσκευή! |
|
|||
|
|||
Το έχω καταλάβει, αλλά πέρα από αυτό, μπορώ να έχω το software να το εγκαταστήσω σε δικό μου server?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε doc ο platon δεν θέλει σχέση με υπηρεσία (έστω και δωρεάν, έστω και προσωπική κλειδωμένη) ΑΛΛΩΝ. Θέλει κάτι που δουλεύει χωρίς την εξάρτηση κανενός παρά δικών του συστημάτων. (πράγμα που θέλω και εγώ μια και έχω server σπίτι που ψάχνω τι άλλη δουλειά να του δώσω να κάνει) Ακόμα πιο πιθανό είναι να ζητηθεί κάτι που ΔΕΝ θέλει server (κανενός). Να θέλει πχ. ένα τηλεφώνημα στο σύστημα για να στείλει τα data του με SMS. Ή να θέλει μια stand-alone εφαρμογή που τραβάει ότι δεδομένα έχει εκείνη τη στιγμή το μηχάνημα (και τα κρατάει στη δική του μνήμη) χωρίς να είναι "logged" από κάποιον server που τα μαζεύει περιοδικά. Γίνεται τίποτα από αυτά; Last edited by NLS; 18-10-2012 at 14:46. |
|
|||
|
|||
Εγγυήσεις
Μόλις μίλησα με την εταιρία
1. Για το θέμα των εγγυήσεων: Μπορούν να προσφέρουν 2 χρόνια εγγύηση με έξτρα κόστος 20%. Αλλά μου τόνισαν ότι στατιστικά, στα 100 μοντέλα τα 1-2 θα παρουσιάσουν πρόβλημα στα 2 χρόνια αλλά και παραπέρα, και σε κάθε περίπτωση το κόστος επισκευής δεν ξεπερνά τα 30euro +τα σταλτικά. Οπότε δεν την προτείνουν. Η My-Track όμως, μπορεί να σας την προσφέρει με αυτό το extra κόστος. Όπως μπορεί και να σας καλύψει -επαναλαμβάνω- το διάστημα που η συσκευή σας θα πάει για επισκευή, με άλλη. Οπότε, διαλέγετε και παίρνετε πια λύση σας συμφέρει. Επισκευή με χρέωση ή 20% μεγαλύτερη τιμή αγοράς για επέκταση εγγύησης στα 2 έτη. 2. Για το θέμα του FM 3200. H συσκευή ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ! Είναι μοντέλο τριετίας, και σταματάει η παραγωγή του, καθώς σε λίγο διάστημα περιμένουν τον αντικαταστάτη του, το FM 1200. Αντί αυτού μου προτείνουν να προτιμήσετε το FM1100 καθότι νεώτερη συσκευή και με πιο σύγχρονες δυνατότητες. Αν επιμένετε για μπαταρία, αντιπροτείνουν το FM4200 που είναι πιο σύγχρονο, τελείως επαγγελματικό, και διαθέτει τα πάντα από δυνατότητες: http://www.teltonika.lt/uploads/docs/FL-FM4200.pdf New generation advanced automotive tracker FM4200 is a terminal with GPS and GSM connectivity, which is able to get device coordinates and transfer them via GSM network. This device is perfectly suitable for applications where location acquirement of remote objects is needed. So you can track your remote objects (trucks, cars, ships, etc.) quickly and easily. It has option of rechargeable battery inside and special controller for power management. Also there is an option of using external backup battery. Thus it can operate for up to 48 hours in Normal (Sending via GPRS) mode with external backup battery. FM4200 can perform tasks on remote objects, such as monitoring temperature, engine status, fuel consumption, controlling truck’s door, etc. In case of losing connection FM4200 can store up to 7500 records, and once the connection is established the device will send stored data via GPRS. So you won’t lose your data (coordinates, sensors data, etc.). The case of the device is robust and easy mountable for installation into harsh environment. Monitor:
Track your remote objects (trucks, cars, ships etc) quickly and easily
Το FM4200 είναι ένα τερματικό GPS με σύνδεση GSM, το οποίο είναι σε θέση να λάβει τις συντεταγμένες της συσκευής και να τις αποστείλει μέσω του δικτύου GSM/GPRS. Η συσκευή αυτή είναι κατάλληλη για τον γρήγορο και εύκολο εντοπισμό της θέσης αυτοκινήτων, φορτηγών, πλοίων κλπ . Έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ειδικό ελεγκτή για τη διαχείριση ενέργειας. Επίσης, υπάρχει επιλογή για χρήση εξωτερικής εφεδρικής μπαταρίας. Έτσι μπορεί να λειτουργήσει έως και 48 ώρες στην κανονική κατάσταση λειτουργίας (αποστολή μέσω GPRS) με εξωτερική εφεδρική μπαταρία. Το FM4200 μπορεί μέσω εξωτερικών αισθητήρων να παρακολουθεί τη θερμοκρασία της μηχανής ή του θαλάμου ψύξης, τη κατάσταση του κινητήρα, τη κατανάλωση καυσίμου, την πόρτα του φορτηγού κλπ. Σε περίπτωση απώλειας της GSM σύνδεσης της κινητής τηλεφωνίας, το FM4200 μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 8.000 εγγραφές (προαιρετικά 64.000 εγγραφές), και όταν η συσκευή επανασυνδεθεί θα αποστείλει τα αποθηκευμένα δεδομένα μέσω GPRS. Έτσι δεν θα χάσετε τα δεδομένα σας (συντεταγμένες, αισθητήρες δεδομένων κλπ). Η συσκευή είναι μικρή και εύκολη στην τοποθέτηση. Μπορούμε να δούμε:
Το κόστος του θα βγει 20euro περισσότερο από το FM3200, δηλαδή: 240e αρχική τιμή 216e για τα μέλη του forum 192e για ομαδική των 20 συσκευών 180e για περισσότερες από 30 συσκευές Last edited by Doc_; 18-10-2012 at 14:52. |
|
|||
|
|||
FM4200
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bell M1 Tracker TK3 | Akyla | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-09-2011 02:02 |
GPS-GPRS-SMS-TRACKER | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 09-06-2010 14:09 |
GPS tracker σύστημα εντοπισμού οχημάτων | leonidas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 04-06-2009 16:24 |