|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ... iΡhone ... tips 'n tricks & συμβουλές (όλα ευπ
Νομίζω ότι πλέον δεν αδειάζει τόσο γρήγορα τη μπαταρία με το 7.0.2 στο 5άρι
|
|
|||
|
|||
Οσοι εχουν αναβαθμισει 4αρι να μας πουν εντυπωσεις!!!!
|
|
|||
|
|||
ωραιο το περιβαλον σαν γραφικα αλλα παει πιο αργα σε σχέση με την 6η εκδοση αλλα συνηθίζεται, προς το παρον κολλήματα δεν μου εχει κανει. Αν δεν εισαι φαν της αμεσης αποκρισης βαλτη αφοβα οι καινουριες λειτουργειες ειναι αρκετα βολικες.
|
|
|||
|
|||
Χάλια μαύρα, οποίος εχει 4 καλύτερα να μη την βάλει κολαει συνέχεια, χάνει κλείσεις, αργεί στο γράψιμο.... Άμα γράψω τα προβλήματα όλα θα φτιάξω σεντόνι... Οποτε μακρια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν το μετάνιωσα που αναβάθμισα το 4αρι μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκει καθαρίζουν όλα , απο την άλλη όμως πρέπει να ξανά ρυθμισεις το τηλεφωνο σιγά σιγά (εφαρμογές , επαφές, φωτο κλπ) για να το φέρεις εκει που το έχεις τώρα. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεκέμβρη στη Ρωσία (Санкт-Петербу́рг) | gemara | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 51 | 23-05-2012 12:11 |
Tricks για R1200GS/ 1ο. | Arkas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 23-04-2012 19:08 |
Ηράκλειο Ο Καφές μας Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2011 | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 14-12-2011 21:07 |
Πόσα παίρνουν ο προεδρος και ο δ.νων σύμβουλος του ΟΠΑΠ; | xurxes | Αθλητισμός | 19 | 22-03-2010 19:47 |
Tips για εκδρoμες με mega on-off!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 10-04-2009 12:17 |