|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ 29/01/12
Σήμερα κολλάει λίγο το imageshack.ΞαναπροσπάθησεΆντε θέλουμε φωτό τώρα!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιαννάκη και εμένα μου το κάνει ημέρες..
Βρήκα λύση με Monzila.. Σήκωσε από εκεί imageshack.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εδω σπιτι μου με την οικογενεια του Αντωνη,Ειρηνη και νοκο-χ πριν ξεκινησουμε για την ταβερνα μερικες φωτο απο το cafe RETRO.Πριν παμε για φαγητο ηπιαμε το καφεδακι μας επισημα περιμενοντας να μαζευτουνε ΟΛΟΙ [IMG=http://img37.imageshack.us/img37/1239/p1293700.jpg][/IMG] Ειναι και ψιλος αυτος ο γιγαντας και ειναι σχεδον σε ολες τις φωτογραφιες και εδω αρχησαμε σιγα-σιγα να μαζευομαστε στην ταβερνα.Καποιες φωτο προσπαθησα να τις τρβηξω εξω απο το τζαμι ΑΛΛΑ ανθρακας ο θυσαυρος η παρεα μας στο βαθος τα αγγελουδια μας μπροστα εδω υπαρχει η προβατινα αλα σταμν και εδω εξαφανιζεται δια μαγειας μου κανει κολπα και ο mozila ΣΕΡΝΕΤΑΙ Αναμεινατε στο μονιτορ παρακαλω Αυριο η συνεχεια Last edited by jtnakos; 30-01-2012 at 22:38. |
|
|||
|
|||
Πάνω που μας άνοιξες την όρεξη βρε συμπέθερε......................μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού.................................
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ και επαυξάνω.
|
|
|||
|
|||
Αρε Νακό με τα ωραία σου
|
|
|||
|
|||
Για να δούμε τι θα δούμε...
Τελικά εδώ είναι η οικογένεια του Αντώνη μαζί με την Ειρήνη δεν σας είπα εγώ είναι ψήλος και μπαίνει σε όλες τις φωτογραφίες??? αμα βλέπετε τον Κορνήλιο χαμογελαστό και με κουμπωμένη την ζακέτα εεεεε δεν φοβάμαι τίποτα.Μπορώ να πω με σιγουριά πλεων πως τα φαγητά φτάσανε ιδού οι αποδείξεις του χαμογελαστού παιδιού τα γλυκίσματα του καταστήματος και οτι έμεινε απο τους φανταστικούς ακανεδες που φέρανε τα παιδιά από τα Σερρας...Βλέπετε ΜΟΝΟ τόσα γιατί πριν ακουμπήσει το πιάτο στο τραπέζι φανταστείτε τι έγινε....Ο 2ος παγκόσμιος και αφού ξαφρίσαμε και τα γλυκάκια βγήκαμε έξω αφού διώξαμε τον γερο παραξενο που λέει και το φιλαράκι του να βγούμε επιτελούς και εμείς μια φωτογραφία (Νικουλακι ξερς οτι σαγαπαου ασι τα'λου να δαγκωνιτι) και τα κορίτσια μας που μας βγάζανε φώτο ενω εμείς ποζάραμε(Ζωη-Ντινα) Επιτελούς νομίζω ότι το ολοκλήρωσα..... ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ ΑΔΕΡΦΙΑ |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Γιάννη και στην ωραία παρέα που δεν αφήσατε κάγκελο για κάγκελο… άντε και με τα μυαλά στα κάγκελα για την επόμενη..
|
|
|||
|
|||
ΑΝ ΑΡΧΣΙΣΙ ΝΑ ΔΑΓΚΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙς ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ
|
|
|||
|
|||