|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ιn brațele România!
Απόσπασμα:
απίστευτο ακριβώς το ίδιο σκεφτήκαμε και μεις.,., μπορεί να χωρίσαμε στο γυρισμό.,.,αλλά μαζί πηγαίναμε πάλι με φαίνεται.,., ίδιες κουβέντες .,, ίδιες σκέψεις.,., |
|
|||
|
|||
Μπραβο στο πιο μαχιμο παρεακι του φορουμ!!!! ..Και στα επομενα..!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έχετε ξεφύγει!! |
|
|||
|
|||
Δώστε πονοοοοοο!!!
Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
η διχόνοια έχει μέσα της πολύ μιζέρια., κρύβει αδυναμία κατανόησης της πραγματικότητας.,., πλάθει φανταστικούς εχθρούς.,και οδηγεί σε πόλεμο και αδιέξοδο .,.,,., μόνο ισορροπώντας πάνω στης δυο ρόδες μπορείς να οδηγήσεις μια μηχανή., αν δεν ξέρεις ισορροπία ξέχασέτο.,. ,πρώτος βασικότερος κανόνας.,που τον μαθαίνεις απο μικρός ., αλλα κάπου στην πορεία τον ξεχνάς γιατί τον θεωρείς δεδομένο.,., ακροβατούμε χωρίς δίχτυ ασφαλείας.,., και πρέπει να μαθαίνουμε κάθε μέρα απο τα μικρά παραπατήματα.μας.,., ισορροπία είναι ο βασικότερος κανόνας για μια ευτυχισμένη ζωή.,. μόνο σε ομόνοια μέσα σου ,με την μηχανή σου. σε ισορροπία , με της δυό ρόδες απο κάτω σου ., μπορείς να αφεθείς στην φυγόκεντρη δύναμη., και να αρχίσεις να χορεύεις στις στροφές.,., ΄τοτε θα δεις τον δρόμο μπροστά σου .,να ανοίγει.,. το ποιο μικρό και επικίνδυνο μονοπάτι να γίνεται μεγάλο.,.,.,απέραντο ., ισορροπία . ,ομόνοια . ,κατανόηση., κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες .,και παγίδες., κρύβει η κάθε στροφή ., η κάθε φαινομενική αθώα ευθεία.,.,, .,και είσαι ελεύθερος να πετάς.,., κάπου μετά απο κάποιο χωριό ., κάτω απο κάποιο βουνό ., δίπλα σε μια λίμνη .ήταν , δεν θυμάμαι., σε μια στάση που κάναμε., με λέει ο Λάμπρος., ρε σει φίλε όταν περνούσαμε απο εκείνο τον δρόμο ., με ήρθανε γνώριμες μυρωδιές., ο καπνός απο μια φωτιά., η μυρωδιά απο κάποιο φαγητό που έβγαινε απο το παράθυρο ενός σπιτιού., όλα τόσο γνώριμα ., τόσο ίδιοι η άνθρωποι., με τις ίδιες ανησυχίες.,χαρές και λύπες., σαν να ήμουν σπίτι μου ., σα να ήμουν στο χωριό μαυ., και καθόμαστε και χωριζόμαστε., κλεινόμαστε σε ανύπαρκτα στην ουσία σύνορα.,και όρια., κράτη φυλακές., και επανέρχονται στο μυαλό μου., καταραμένες λέξεις., διχόνοια.,διχασμός.,απομόνωση., αποκοπή.,μαρασμός.,ανέχεια., αποκοπή.,φυλακές.,γκετοποίηση., αλλα είπαμε η ανθρωπότητα βαδίζει ακόμη., ανώριμη ., διαιρεμένη., να τετραγωνίζει τον κύκλο.,.., Last edited by tattoopanther; 06-07-2013 at 14:18. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τι ειναι αυτα που γραφεις ρε αναρχοκουμουνοτροτσκιρηγαφασισταριο??????
Γραφε ρε χρησταρα.......και οποιος καταλαβε, καταλαβε |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||