|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χάσαμε τον Άκη μας (akis-volos) ...
Το ατύχημα στις παρέες μας είναι συχνό αλλά κάθε φορά τόσο επώδυνο και τόσο αβάσταχτα τραγικό όταν πρόκειται για τόσο συγκυριακά περιστατικά σε τόσο νέα παιδιά. Καλό ταξίδι φίλε τουλάχιστον έφυγες με το ρεζερβουάρ γεμάτο! Εύχομαι εκεί που όλοι θα βρεθούμε η "τρέλα" μας να είναι επιτρεπτή και ασφαλή!
|
|
|||
|
|||
Πριν 1 βδομάδα συνόδευσα την μανούλα μου προς την τελευταία της κατοικία...έχασα τον κόσμο μου,την κολόνα μου,τα πάντα...απότομα,ξημερώματα κυριακής κι ενώ πριν λίγα λεπτά είχαμε μιλήσει από κοντά,ανακοπή...σοκ.
Η απότομη φυγή είναι το χειρότερό πού μπορεί να συμβεί. Καλό ταξίδι και στον συνοδοιπόρο πού έχασε την Ζωή του.πραγματικά κρίμα... Ελαφρύ το χώμα πού θα τον σκεπάσει.... Υπομονή στους δικούς του.εκείνοι τα περνάνε όλα Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Κουράγιο και δύναμη στους συγγενεις και αγαπημένους..Ας είναι ελαφρύ το χώμα.
|
|
|||
|
|||
Μεχρι να κανει μια στροφη, ο δεικτης στο ρολοι,
μπορει να αλλαξει η χαρα, να γινει μοιρολοι . Καλο ταξιδι παλικαρι... Κουραγιο οι δικοι.... |
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι.
|
|
|||
|
|||
Άμα είναι η μοίρα σου να φύγεις τότε δεν ξέρεις από που θα σου ρθει το κακό..
Καλό ταξίδι στο παλικάρι. Μακάρι να περνάει καλύτερα εκεί που είναι τώρα |
|
|||
|
|||
Πόσοι ακόμα θυσία στους δρόμους?
Σε αυτούς τους δρόμους,που καμιά ασφάλεια δεν μας προσφέρουν? Άλυτο το θέμα των οδικών δικτύων,στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.. Ακόμη μεγαλύτερο ο χαμός νέων ανθρώπων.. Καλό ταξίδι Άκη και καλή δύναμη στους δικούς του. |
|
|||
|
|||
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, κρίμα να χάσει το παλικάρι τους τόσο άδικα και οδυνηρά. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια μας του GS FORUM ένας ακόμα άξιος καβαλαρης θα μας συντροφεύει από ψηλά.
Καλο ταξίδι παλικάρι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλο ταξιδι και κουραγιο στους δικους του ανθρωπους .. |
|
|