|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δώρα πίττας - 2011
παιδια,οποιος κερδισε τη παστα ελιας και τα limoncello ας επικοινωνησει μαζι μου για να γινει η αποστολη....Συγχαρητηρια στους διοργανωτες !!!
|
|
|||
|
|||
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους προσέφεραν δώρα κ ιδιαίτερα στους CPRETENTERI κ andrea75 για τα δώρα που κέρδισα εγώ!
Παρακαλώ να μεταβιβάσουμε το "ευχαριστώ" κ στους φίλους σας που σας έδωσαν τα δώρα! Last edited by THANOSEOD; 15-02-2011 at 17:21. |
|
|||
|
|||
:sm5:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σ' ευχαριστώ Θάνο μου και χαίρομαι ιδιαίτερα για τις ευχαριστίες σου! Δεν ξέρω τι ακριβώς κέρδισες, αλλά ότι και να είναι σου εύχομαι να το χαρείς!!
Και πάλι ευχαριστώ!!!!! |
|
|||
|
|||
Όταν έφευγα, στο τραπέζι που καθόμουν, βρήκα μια καρτα, με ένα δώρο. Το δώρο ήταν ένα μπουκάλι κρασί στο μεικ-καπ. Κάποιος το ξέχασε μάλλον ΄η θα είναι από μακριά σκέφτηκα και δεν θα μπορεί να πάει. Τεσπα όπως και να είναι ας μου πει ποιος το ξέχασε να του το στείλω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο φίλε:sm4::sm5::sm4: Δεν είναι δικό μου |
|
|||
|
|||
Το mp3 2GB κέρδισα φίλε μου . . . εξαιρετικά χρήσιμο για μοναχικά ταξίδια!Κ ακόμα πιο χρήσιμο για ταξίδια με γυναίκα συνεπιβάτη,της το "φοράς" με την αγαπημένη της μελωδία κ σε αφήνει ήσυχο να απολαύσεις την μελωδία του "boxer" σου!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να είσαι καλά Αντρικο χάρηκα που σε έκανα να χαρείς για το δώρο που κερδισες….!!!!
|
|
|||
|
|||
αν και λιγοα αργα ενα μεγαλο ευχαριστο και απο εμενα για το δωρο απο την colori που κερδισα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
Λίστα δώρων της πίττας 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 73 | 01-02-2010 23:45 |