|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Αγαπητέ, ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Ο καιρός γαρ εγγύς!!!
Μετά και τη σύσταση γνωστού που εργάζεται στα κεντρικά της BMW να εμπιστευτώ το συγκεκριμένο συνεργείο και τον συγκεκριμένο μηχανικό δράττομαι της ευκαιρίας να απολαύσω τις υπηρεσίες τόσο του GS Forum όσο και της μαμάς BMW. Κοινώς πάω για το σέρβις των 10Κ!!!! Ευχαριστώ GS Forum. Ευχαριστώ όλους όσους αφιερώνουν το χρόνο και τις προσπάθειές τους για όλους εμάς!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Η εταιρεία ενημερώθηκε .... τηλεφώνησέ τους, για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ...
|
|||
|
|||
1170 ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
Σημερα πηγα και αλλαξα τα grips κατοπιν ραντεβου.
Ολα μια χαρα και ο Θανασης εξυπηρετικοτατος. Πηρα και την εκπτωση και θα παω καποια στιγμη για μια ανακληση για το ρελε της τρομπας βενζινης που δεν το εχω αλλαξει. Για πολλοστη φορα ενα Μπραβο στους οργανωτες του φορουμ για ολες τις σχετικες ενεργειες! |
|
|||
|
|||
........
Μου ειπε ο Θανασης οτι στα 50.000 χλμ,θα αλλαξουμε τα υγρα των φρενων που δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση,λογω abs integral,ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΜΗΧΑΝΗ,για να φυγουν τα παλια λαδια μεσα απο την μοναδα του ABS για να μπουν τα καινουρια και με την ευκαιρια αυτη θα δουμε και σε τι κατασταση βρισκεται και ο δισκος και το πλατω...... Τι να πω για οσα ρωτησα..... Για τα λαδια που βρισκονται στις εμπρος μπουκαλες....? Για τις μπαταριες.....? Για το διαφορικο και για γρασαρισμα στο μπρατσο του.....? Και για τοσα αλλα....... Και μου ελυνε τις αποριες με απλες λεξεις και παραδειγματα που καταλαβαινα.... Το κοστος...24,90 ευρω!!!! Κ αι ο Θανασης ΑΨΟΓΟΣ. ΤΕΛΟΣ.[/quote] παλαιότερα είχα γράψει, στο θέμα ΄πόσο μας κλέβουν οι αντιπροσωπείες' Απόσπασμα:
επίσης κατάλαβα σωστά ότι μπορούμε να πηγαίνουμε δικά μας ανταλλακτικά? Last edited by ckk; 28-10-2010 at 01:33. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γυρισα απο Αθηνα προχθες, μετα απο αλλαγη στα λαστιχα (Περισταρας, μιλαμε οτι δεν παιζονται σε δουλεια, γρασαρισμα, καθαρισματα, και οτι αλλο χρηζει αμεσης φροντιδας).
Πηγα και στο MNS, βρηκα το Θαναση (και γ..ω τα παιδια ο φιλος!!!) αλλαξα λαδια-φιλτρα-βαλβολινες διαφορικου-μπουζι-πισω δισκοφρενο (το πηγα εγω)-και το καπακι εμπρος του κινητηρα (το πηγα εγω), καινουρια ποδια (δικη μου). Παρα μα παρα πολυ καλη δουλεια, του εκανα και 20-30 ερωτησεις γενικες για τη μηχανη, μου επισημανε και 1-2 σημεια που θελουν προσοχη και βγαζουν προβληματα οι 1200. Παντα κατι παραπανω βγαινει, καποια ζημια που ειναι σε εξελιξη, καμια φλαντζα, κανενα κομμενο λαστιχακι φουσκας.............αλλα τι να γινει! Για τωρα ειναι παραπανω απο "κομπλε" που λενε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θερμαινομαινα ειναι αλλα αλλαξα μονο τα λαστιχα οχι και τις αντιστασεις. Τιμη: εργασια (24 ευρω -25%) 18 & γκριπς (49.12 ευρω -15%) 41,75 Συνολο: 59,75 + φπα = 73,49 ευρω |
|
|||
|
|||
εχτες παρελαβα την μοτο απο τον θαναση. τελικα αυτος οπως και εγω δεν πιστευουμε σε εξωγηινους , ουτε οτι αυτοι μου πεταξαν τα λαδια στο διαφορικο .
αν και στον β######## μου ειπαν (επισιμαμε εγραφο) οτι η μοτο δεν εχει διαροη λαδιου αυτην που ειδατε στην φωτο ο θανασης βρικε οτι εχανα λαδια απο την τσιμουχα εξωδου του αξωνα. λογο του οτι ηταν ελλατοματικη. οποτε ουτε φαντασια μου,κατα β########. ειναι ουτε τα ψηχολογικα προβληματα που πρεπει να ξεπερασω, κατα τον υπευθηνο τησ bmw hellas του μ###. βλεπετε υπαρχουν μαστοροι με αρχ###α που ειναι αγνωστοι στον κοσμο , και αρχ###α μαστοροι που ειναι επωνιμοι και τρανοι. που ολοι αυτοι οι επωνυμοι δεν αξιζουν ουτε μια τριχα απο τα αρχ###α του. τωρα ειναι δικια μας επιλογη σε πιον θα εμπιστευτουμε στην ασφαλεια μας. εγω μερχη τωρα ψηφιζω θαναση δαγκοτο. και οχι επωνυμουσ καραγκιοζηδες... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |