|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαδάκια;
Θα μου ήταν μεγάλη έκλπηξη αν σου άρεσαν
Από τα λάδια που "σπάνε" ταχύτατα και αφήνουν υπολοίματα στα τοιχώματα του κινητήρα, ενώ αυτά βγαίνουν πεντακάθαρα.... Τα Castrol που συνιστά η BMW είναι καλύτερα , σίγουρα. Τουλάχιστον δεν αφήνουν μούργα. Τώρα για "άλλα κόλπα" ψάξου σε Japan ή USA μεριά. Λένε ότι όλα τα λιπαντικά είναι πρωτογενή. Δεν χρησιμοποιούνται παλιά λάδια για την παραγωγή νέων δηλαδή. Δεν το έχω 100% στανταράκι, αλλά αυτό λένε κάποιοι γνωστοί μου μηχανικοί που χρησιμοποιούν διάφορα αμερικάνικα και Ιαπωνικά λάδια (ENEOS, IPONE)... |
|
|||
|
|||
Εχω εδω και εναμιση μηνα τα Μotorex Boxer 15-50 και προς το παρον μου εχουν αφησει καλες εντυπωσεις απο την πιο ομαλη λειτουργια του κινητηρα (οχι οτι εχει τεραστιες διαφορες απο τα προηγουμενα Castrol)
To σιγουρο ειναι οτι εχω μια μειωση στην καταναλωση καυσιμου 6-8%. Στην επομενη αλλαγη θα παρατηρησω περισσοτερα.,.,.,. |
|
|||
|
|||
σημερα εβαλα 15 50.liquid moly...το μοτερ ακουγεται πιο χαλαρο χωρις μεταλικα κτλπ παντα σε σχεση με τα castrol...σε λιγες μερες θα εχω πιο εμπεριστατωμενη αποψη..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
6-8% στα 6,5 λίτρα που έχουμε (μέσο όρο) σημαίνει 0,4-0,5 λίτρα λιγότερα σε κάθε 100χλμ. Ή αλλιώς 12 έως 16 χιλιόμετρα παραπάνω κάθε 200. Είσαι σίγουρος; Μόνο από λιπαντικό; Μήπως έπαιξε και τίποτα σε πρόσθετο ελαχιστοποίησης τριβών; Και πάλι δύσκολα μετράς (εκτός εργαστηρίου) τόσο μικρές διαφορές. |
|
|||
|
|||
άντε συζητήστε το παιδιά να ξέρω τι να βάλω σε κάνα μήνα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ηταν απο grude oil δλδ πρωτογενη τοτε θα κοστιζαν τα διπλα λεφτα. Οτι χρησιμοποιημενο λαδι επιστρεφεται στις εταιρειες παει για ανακυκλωση στα διυλιστηρια και γινεται semi synthetic ¨η mineral δλδ ορυκτελαιο. Το δευτερο ειναι υπο εξαλειψη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η καταναλωση επεσε στα 5.9 λιτρα, ενω ειχα 6.3 με 6.4 συυμφωνα παντα με τον υπολογιστη και οχι με προσωπικες μετρησεις. |
|
|||
|
|||
Θα πάω να πάρω Torco T4R μάλλον για να συμπληρώσω (και να κρατήσω και για την αλλαγή) μια και δεν προλαβαίνω να κάνω σέρβις.
Τα 5100 είναι χάλια. Το μοτέρ μου ανεβάζει αρκετά μπαράκια, θόρυβοι στο ξεκίνημα όταν έχει ζέστη κλπ. Εγώ δεν τα είχα αυτά. Και φυσικά έκαψε. Νομίζω θα συμπληρώσω για 4η φορά (δεν νομίζω να είναι 5η) στα 5 χρόνια και νομίζω ΟΙ ΔΥΟ είναι με αυτά τα λάδια. Να δω μόνο πόσο τα φέρνει ο γείτονας μου ο Πειραιώτης... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2 |
|
|