|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τρέμουλο με Metzeler Tourance
Εκει την εκανα αλα το υπουργειο μπηκε στην μεση γιατι ειναι οι μονοι αρμοδιοι να κανουν πιστοποιηση η οχι για ελλατωματικο ανταλλακτικο-εξαρτημα και να κανουν ανακληση.
|
|
|||
|
|||
κανα νεο?
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα! Προσφατα εβαλα METZELER ENDURO 3 SAHARA στο DAKAR μου και διαπιστωνω ταλαντωσεις στο τιμονι στην περιοχη των 60 χλμ/ωρα(ειδικα αν αφησω τα χερια απο τα τιμονι ειναι μη αυτοαποσβενυομενες με ολοένα και αυξανομενο ευρος ταλαντωσης)! Το τιμονι χορευει ζεμπεκιες! Εχω τη μηχανη μολις ενα μηνα και πραγματικα περνουσαν διαφορες σκεψεις απο το μυαλο μου(στραβο πλαισιο, ρουλεμαν λαιμου κ.τ.λ), αλλα δεν σκεφτηκα το πιο απλο! Ειχε κανεις αναλογο προβλημα με τα SAHARA εκτος απο EXP? Ευχαριστω προκαταβολικα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΝΑΙ, υπάρχει θέμα αυτήν την εποχή με κάποιες παρτίδες στα Metzeler Tourance EXP [ρωτήστε περιστερά, μοτορόδα και αλλού]. Χθες μου είπε γνωστός, έμπιστος αναβάτης, ότι άλλαξε τρία σετ να βρει ένα καλό και όλα αυτά μέσα στο κατάστημα, μόλις τα φόραγαν επάνω στην ζάντα, θεόστραβά, δεν διορθωνόταν στην ζυγοστάθμιση με τίποτε και ο λαστιχάς τα πέταγε στην άκρη [για επιστροφή / απόσυρση]. Υπάρχει θέμα δηλαδή.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πεσυα ρε Docγιατι καποιοι λαστιχαδες μιλησαν για....χιλιοετρα ρονταρισματως και εναγαλισμου.....ζαντας με ελαστικο..... ισως ειναι νεα τεχνολογια...... με περισσοτερο ....συναισθημα...... αληθεια....τελικα τι εγινε με τη καταγγελια |
|
|||
|
|||
ακόμα τίποτε.......η θερινή ραστώνη έχει καθυστερήσει τις εξελίξεις.....τα νέα ίσως έρθουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.....
ποιός καλός/υπεύθυνος επαγγελματίας/λαστιχάς μπόρεσε να αλλάξει 3 ζευγάρια ελαστικά και να τα επιστρέψει ως ελαττωματικά ???? γιατί εγώ όπου απευθύνθηκα εκτιμώ ότι έκαναν το παν να μου αποδείξουν ότι φταίει η μοτό μου, η BMW γενικότερα (!) και όχι τα EXP ???? (1 έτους, 18.000 χλμ δουλεμένη με ευλαβική προσοχή)......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Tous anefera.... |
|
|||
|
|||
ανέφερες σε ποιό ακριβώς κατάστημα έγινε αυτό ???? αλλαγή 3 σετ μέχρι να βρεθει το "ίσιο" ??? |
|
|||
|
|||
Sygkekrimena ston gnosto mou (pigi apokalypto mono ston eisaggelea kai PM) egine arches kalokairiou kai to katastima einai Motoroda
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπράβο του γιατί είναι σωστός επαγγελματίας και επιλέγει να "συγκρουστεί" με την αντιπροσωπεία για τις επιστροφές, προς όφελος της ασφάλειας του πελάτη του (ευτυχώς βεβαια που΄υπήρχε και η φιλία) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |