|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδικές τιμές της MotoRAID προς τα μέλη του GS Forum !
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Οι εκπτώσεις ισχύουν και σε άλλα προϊόντα, όπως φλας, πίσω φανάρια κλπ; κι αν ναι, ποιο είναι το ποσοστό; Ευχαριστώ!
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Καλημερα , θα ηθελα και εγώ κάποια πραγματακια απο τα παιδία του motoraid.
Ευχαριστώ Νίκο. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα
Για τους κωδικούς ... ισχύει η έκπτωση? Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 17-08-2013 at 23:21. Λόγος: Edit !!! |
|
||||
|
||||
Θα πρέπει να μιλήσεις από Δευτέρα, απευθείας με την εταιρία ...
|
|||
|
|||
Ok! Ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδικές τιμές της MotoRAID προς τα μέλη του GS For
Ενα μεγάλο μπράβο στο gsforum γι ακόμα μία φορά για τις ειδικές τιμές που μας εξασφαλίζει!
Τα συγχαρητήρια μου στο Γιάννη κ σε όλη την ομάδα του motoraid για την άψογη εξυπηρέτηση και κατάρτιση τους σε όλα τα θέματα που αφορούν τους δύο τροχούς! Το κατάστημα τους πραγματικό στολίδι για τη πόλη της Πάτρας! Μπράβο παίδες συνεχίστε τη καλή δουλειά... |
|
|||
|
|||
Και εγω με την σειρα μου να ευχαριστήσω το φορουμ και την εταιρια για την προσφορα.
Συγνωμη που δεν μπορεσα να παρακολουθησω ολοκληρο το θεμα και ισως αναφερθηκε αλλα εχουν ολα τα προιοντα οπως μπαταριες odyssey και κρανη εκπτωση? |
|
||||
|
||||
H εταιρία ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε,ενδιαφέρομαι και γω για ενα αξεσουαρ που θα με ξεκουρασει για τα ταξιδια μου.
Εχω στειλει ηδη πμ. |
|
|||
|
|||
Τελικά ένα θεματάκι που έκανε την τιμή ακριβότερη κατά το ήμισυ,δεν παρέλαβα
το Go cruise throtle control. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ειδικές τιμές της ΜΑΚΑΝ προς τα μέλη του GS Forum ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 121 | 20-12-2013 11:15 |
Το GS Forum κάνει Αποκριάτικο Πάρτυ, το Σάββατο 26-2-11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 150 | 03-03-2011 18:24 |
Καλή Χρονιά GS Forum και αυλικοί . | adventure | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 46 | 05-01-2011 11:08 |
Ειδική προσφορά/έκπτωση αποκλειστικά για το GS Forum!!! | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 9 | 21-07-2010 19:48 |