|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλουζάκια GS Forum !!!
Απόσπασμα:
Γράψε μου τι ακριβώς θέλει ο υοιός και θα σου απαντήσω αμέσως η τηλ 210 7620585 η κιν 6944 250 929 ευχαριστώ Αντώνης. |
|
|||
|
|||
Φίλε Αντώνη μόλις παρέλαβα και σ'ευχαριστώ πολύ,μόνο που στο νούμερο στάθηκα άτυχος.Το large τελικά χρειαζόμουν.Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής:Αν ναι γράψε μου το κόστος επιβάρυνσης.Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
Φίλε Τάσσο παρηγηλε ότι θέλης και οτι με παίρνη θα σου το κάνω αλλά για τα νούμερα πρέπει όλοι να παρακολουθήτε το νουμερολόγειο και να μετράται μασχάλη με μασχάλη στο κάτω μέρος γιατί τα αμερικάνικα με τα ευρωπαικά έχουν κάποιες φιαφορές.Θα σε παρακαλούσα να μου πεις σε αυτά που φοράς πόσοι πόντοι είναι στο κάτω μέρος της μασχάλης δες το παράδειγμα που είναι στην αρχή του θέματος. Περιμένω νέα σου και σε ευχαριστώ για την κατανόηση, αντώνης.
Last edited by solon; 26-06-2013 at 11:12. |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ
POLO ΝΟΥΜΕΡΟ 56 ΣΧΕΔΙΟ ΒΟΥΝΟ ΧΡΩΜΑ NAVY ΜΕ NICKNAME(R850R)ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. |
|
|||
|
|||
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 74 Τ.Κ.55133 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΤΗΛ.6977483404 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εφυγαν το πρωι ενημεροσε οταν παραλάβης ευχαριστώ, Αντώνης.
Last edited by solon; 28-06-2013 at 16:34. |
|
|||
|
|||
Ήρθαν. Άντώνη άψογος...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Αντώνη,θα ήθελα αν γίνεται για αγόρι 7 ετών από μασχάλη σε μασχάλη 36cm
1T-shirt βράχια gold 1T-shirt.χιαστί red και για μένα: 1Τ-shirt βράχια red large |
|
|