|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Sakis & Hekima στην Αθήνα.....
|
|||
|
|||
Ωραίο πράγμα οι βόλτες σε φίλους αγαπητούς |
|
|||
|
|||
Καλά περάσατε πουλάκια μου εκεί στο Νότο.Μπράβο πάντα τέτοια!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είπαμε μέσω του GS Forum όλη η Ελλάδα μια παρέα!!!!!
|
|
|||
|
|||
ΡΕ, πάνω που τον έμαθα να τρώει κρεατικά, μου τον ξαναεπαναφέρατε στην αρχική κατάσταση!!! Γι' αυτό σας έστειλα εκεί κάτω, για να μου τον χαλάσετε... Φιόνα μου, που ήσουνα, να μου τον ελέγχεις τι τρώει!!!!! Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο... Ολη η Ελλάδα μια παρέα!!!!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά Καλή Ανάσταση να έχετε και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μαρία και μεις χαρήκαμε...και είπαμε όποτε ανέβεις προς τα πάνω θα χαρούμε να βρεθούμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
..............
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
χρονια πολλα στον Σακη (sakis) | commander | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 69 | 26-03-2012 12:01 |
Κοψιδοπροβατοχοιρινοκατάσταση στου Sakis | Sakis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 82 | 29-09-2011 23:54 |
Xρόνια πολλά στη Σοφία (Hekima) | Sakis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 50 | 10-08-2011 14:34 |
Χρόνια Πολλά στον Σάκη(Sakis)! | Jefe | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 47 | 19-03-2011 23:19 |
χρονια πολλα στον Sakis! | AntonisKitoudis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 19-03-2010 21:22 |