|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έκθεση Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας του GS Forum !!!
Απόσπασμα:
Θα γίνει και αυτό όταν θα μαζευτούν όλες οι φωτογραφίες και από τα υπόλοιπα μέλη.
|
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
.....
|
|
|||
|
|||
Xanthi & frits. Στη μέση της Γέφυρας της Τατάρνας. Οροσειρά Γράμμος – Βίτσι. Staga εν΄κινήσει (με 190χλμ/ώρα στην Εγνατία). Κάρυστος. Αγ. Δημήτριος Εύβοιας. Γλύφα-Σεργούλα-Γαλαξείδι. Έρημο χωριό μετά το ’40 στο Ν. Χανίων. Χώρα Σφακίων. Χωρίς λόγια. Λίμνη Κρεμαστών. |
|
|||
|
|||
Genie. Μοντεπουλτσιάνο Ιταλία. Μουσείο Άμστερνταμ. Ιορδανία. Βιτρίνα στην Κόρτονα. Βοημικά Δάση 2009 – Τσεχία >> Cristy (γυναίκα του syan). HAWK_46. Ορεινή Ναυπακτία 2009. Passo di Gavia – Italy 2007. Meeting Deauville – Τσεχία 2009. Nockalmstrasse 2011 - Austria. H-D in St. Wolfgang 2011 - Austria. |
|
|||
|
|||
dimitrisb. Φολόη ( "Μοτοβόλτες ... στο δρυόδασος της Φολόης). Φυροπόταμος Μήλου. Μυλοπόταμος στο "Βουνό των Κενταύρων" (Πήλιο). RIDE 09 136 : Βόλτες με τις ... πιο μεγάλες "κυρίες"! MOTO GUZZI V50 II (mod.1979) και στο βάθος R80GS DAKAR (1981 ?). Χωμάτινες "καταστάσεις" στο Σοφικό με την κούκλα! |
|
|||
|
|||
Αυτές για την ώρα περιμένοντας και τα άλλα παιδιά να μου στείλουν τις φωτογραφίες τους. Για τυχών αστοχία στα ΠΜ που έχω αποστείλει σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην έκθεση για να μου στείλουν τις φωτογραφίες μέσω e Mail και δεν μου έχουν στείλει τις δικές τους ακόμα το παραθέτω και εδώ. dimitristade@yahoo.gr Κάποιοι φίλοι μου έστειλαν φωτογραφίες για να τις ανεβάσω αλλά δεν είχαν συμμετοχή στην έκθεση,αυτές θα ανεβούν όταν ολοκληρωθεί όλη η λίστα από τα μέλη πού έλαβαν συμμετοχή στο Σοφικό. Οι συμμετοχές. 1) adventure......................5 2) Nordkapp.......................5 3) ARGI.............................5 4) Yns...............................5 5) Markas..........................5 6) Tattoopanther..................5 7) evan400f........................5 8) gemara..........................5 9) Magelanos......................5 10) gandreas......................4 11) barakos Yiannis..............5 12) LakisGS........................5 13) dimitrisb.......................5 14) Vagelis Gar....................5 15) donnatella.....................5 16) Genie...........................5 17) gsmaniac......................5 18) Xanthi..........................5 19) frits.............................5 20) z atomic.......................5 21) HAWK 46......................5 22) siraxanz.......................5 23) danaos.........................5 24) socratis........................5 25) mody gr.......................5 Τα παιδιά που έχω με κόκκινο χρώμα μου έχουν αποστείλει μέσω e Mail τις φωτογραφίες τους. Σε αναμονή και των υπολοίπων λοιπόν!!!!! |
|
|||
|
|||
Μητσακο ......το έχω αμελησει
Θα φρόντισω αύριο..... |
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά Κωστή.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έκθεση μαθητή περί δημοκρατίας | alfred69 | Πολιτισμός | 9 | 28-12-2011 12:20 |
Έκθεση Vespa στην Αθήνα | ming | Άλλες εταιρίες | 14 | 31-10-2011 22:32 |
Έκθεση Τρόικας | ckk | Επικαιρότητα | 13 | 21-10-2011 14:56 |
Έκθεση Ζωγραφικής Crazy artist | crazy artist | Πολιτισμός | 20 | 28-05-2011 03:03 |
Μαθητικη Έκθεση | Alext | Χιούμορ | 0 | 29-09-2009 00:40 |