|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδική Βοήθεια ADAC.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδια εκανα την εγγραφη απο τον Ζαμπετα αλλα για να μην ζαλιζω τον ανθρωπο μπορω να πληρωσω μονος μου τα 85 ευρω?? εχω το χαρτακι της πληρωμης αλλα εχει ληξει, αν βαλω τα λεφτα μετα το περας της ημερομηνιας θα εχω προβλημα??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Είχες; Στις 1/9, έληξε και η δική μου. Έχουν υπομονή οι Γερμανοί. |
|
|||
|
|||
Καλημερα στους φιλους!!
Οπως ανεφερα εκανα την εγγραφη μου απο το Ζαμπετα κ στην συνεχεια μου σταλθηκε η καρτα κ το χαρτακι της πληρωμης που οφειλα, τλκ μετα απο 3 χαρτακια πηγα στην τραπεζα πειραιως να πληρωσω το εμβασμα κ με ενημερωσαν οτι απο το καταστημα θα πληρωσω 4 ευρω παραπανω ενω απο την υπηρεσια winbank 0,50 ευρω οπως κ εκανα. Στο εμβασμα που σου στελνουν εχει ολες τις απαραιτητες πληροφοριες για να συμλπηρωσεις τα στοιχεια του εμβασματος οπως Iban κτλ! Υπαρχουν βεβαια κ στο φορουμ!! Να πω επισης οτι αμεσως μετα την πληρωμη εστειλα μειλ για επιβεβαιωση πληρωμης κ μου απαντησαν μεσα σε μια μερα! Να συμπληρωσω οτι εκανα πρωτη φορα εγγραφη κ ΟΧΙ ανανεωση... Last edited by katsim; 04-09-2012 at 13:23. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε για τα "φρέσκα" νέα.
Καλούς δρόμους να έχεις και αχρείαστη η οδική. |
|
|||
|
|||
Mελος και γω.
τηλ Ελλάδας 2108937777 από 07:00 έως 21:00 μετά Γερμανία . Αχρείαστη να είναι. |
|
|||
|
|||
ΕΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ADAC ΕΥΡΩΠΗς και μου εστειλαν επιστολη που γραφει οτι αν θελω να συνεχισω να ειμαι πελατης τους μου επιτρεπουν μονο για την γερμανια.,.,.,
η επιτροπη αναπτυξης εκρινε οτι ειμουν ασυμφορος για πελατης τους.,,.!!!!!!! η αληθεια βεβαια ειναι οτι τους χρειαστηκα για να κουβαλησουν την μηχανη εντος πολης θεσσαλονικης.,.,.,.,, και δευτερη φορα απο βελιγραδη -θεσσαλονικη.,.,,. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πιστευω οτι δεν αποδεχθηκαν την πιθανοτητα ενας ορκισμενος Χοντακιας να κανει βολτες με μια μπεμβε στη Σερβια |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - κ' σχόλια | riko46 | Διάφορα | 4 | 08-01-2009 11:39 |