|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
|
|
|||
|
|||
Ωραίος. Πάντα τέτοια.
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις προσφορές τους
|
|
|||
|
|||
Προσφορά Συναγερμού DSC αποκλειστικά για το gsforum
Σημαντικό Η πρόσφορα ισχύει για 4 μόνο πλήρες συστήματα συναγερμού είτε για σπίτι είτε για κατάστημα. Η καλωδίωση θα πρέπει να υπάρχει, δηλαδή να είναι περασμένα από κατασκευής του κτηρίου , ή ο κάτοχος του κτηρίου θα πρέπει αναγκαστικά ( : )) ) να βοηθήσει να τα περάσουμε μαζί εάν δεν υπάρχουν. Τι περιλαμβάνει το σύστημα συναγερμού.
Και για να γίνει και κατανοητός ο τίτλος και ο σκοπός της κίνησης μου και προς αποφυγή παρεξηγήσεως. Εγώ τα πράγματα αυτά τα παίρνω από 3 χέρι. Το πρώτο χέρι είναι το εργοστάσιο στον Καναδά, και το τελευταίο είναι ένας φίλος που μου τα δίνει με την απόδειξη τους και την εγγύηση. Μπορεί να μεσολαβούν και άλλα χεράκια εμπόρων στην μέση εκτός από έναν αλλά εγώ δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Και τέλος και σημαντικότερον εμένα μου δίνουν μια έκπτωση σε κάποιον άλλον που είναι περισσότερα χρόνια στο χώρο μπορεί να δίνουν μεγαλύτερη έκπτωση και είμαι σίγουρος πως γίνεται αυτό. |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝFORUMITES!!
ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ΣΕ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ! ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΗ ΥΦΗ, ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ ΧΡΥΣΟΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΠΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ. ΔΙΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑ 200 ΚΙΛΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, ΦΕΤΙΝΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΖΕΨΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ) ΟΞΥΤΗΤΑΣ 0,6 - 0,9 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΠΑΡΑΔΩΤΕΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΔΗΛ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ 16 ΚΙΛΩΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ: 56 ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΔΩΡΕΑΝ, ΚΑΘΩΣ Η ΓΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ. |
|
|||
|
|||
Εχουμε κάποιον ξυλουργο/μαραγκο για μια ειδική κατασκευή?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |