|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nick names
Γεια σου ευτυχισμενε cowboy.
|
|
|||
|
|||
wet & dirty γιατι καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα!!!
κατι φιλαρακια στο βουνο μου το κολλησαν επιδη περνουσαμε ποταμια και γινομουν wet και απο διαφορες εντουρο διαδρομες γινομουν μες την λασπη dirty!! |
|
|||
|
|||
VagosGT
Απο το Βαγγελης και το θηριο K1300GT ! |
|
|||
|
|||
zervas από το Ζέρβας .........
απλούστατο και ιστορικό |
|
|||
|
|||
απο την μηχανη μου και μονο
|
|
|||
|
|||
Γεια σου ρε Οθωνάκο
|
|
|||
|
|||
Το είχα βάλει και στο άλλο thread αλλά το ξαναβάζω για να το εμπεδώσω.
Μου αρέσουν τα on - off και δεν πέφτω ποτέ γιατί είμαι οδηγάρα, δεν βρωμίζομαι οπότε με λένε clear (και μετά ξύπνησα) Πάμε πάλι: μου αρέσουν τα on - off και πάω σαν κότα στα μονοπάτια, (έχω να πάω πολλά χρόνια)- και δεν πέφτω ποτέ- άρα είμαι clear (πιό κοντά στην πραγματικότητα) Η βρώμικη αλήθεια είναι ότι με λένε Clearcho (Κλέαρχο) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
...μικρός, τα καλοκαίρια στην Ν. Εύβοια κάθε μεσημέρι παρακολουθούσα απο μια πλαγιά τα γεράκια και έλεγα οτι πολύ θα ήθελα να είμαι κι εγώ γεράκι.
Το 46 είναι απο τον μέγα Βαλεντίνο. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |