|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο ....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Jefe Last edited by Jefe; 12-04-2011 at 21:46. |
|
|||
|
|||
μόνο μου είσαστε!βάλτε κανένα καλό να γελάσουμε
να ευθυμήσουμε και λίγο Συζητάνε δύο γύφτοι: - Πολύ βρώμικος είσαι βρε παιδί μου! - Γιατί εσύ πας πίσω δηλαδή; - Ναι αλλά εγώ είμαι και δυο χρόνια μεγαλύτερος. Ήταν μια φορά ένας ομοφυλόφιλος και αποφάσισε να πάει στον πατέρα του να του ανακοινώσει το γεγονός. Πάει λοιπόν και του λέει: - Πατέρα, έχω να σου πω κάτι. Είμαι gay! - Καλά παιδί μου, αλλά για πες μου κάτι. Σπίτι στη Μύκονο έχεις; - Όχι, πατέρα. - Μήπως κάνεις παρέα με μοντέλα; - Όχι, πατέρα. - Μήπως θέλεις να γίνεις σχεδιαστής μόδας; - Όχι, πατέρα. - Ε, τότε τι gay και μα**κίες μου λες; Βρωμόπ@υστας είσαι... Ένας δεν αισθάνεται καλά, πάει στο γιατρό για τσεκάπ. Έρχεται ο γιατρός με τα αποτελέσματα. - Δυστυχώς έχω πολύ κακά νέα. Είσαι βαριά άρρωστος! Σου μένει ελάχιστος χρόνος ζωής! - Γιατρέ μου! Πόσος... χρόνος μου μένει; - Δέκα - Δέκα, τι; Μήνες; Βδομάδες; Τι; - Εννιά... οχτώ... Σε κέντρο απεξάρτησης ναρκομανών, οι χρήστες κάθονται γύρω-γύρω κι αρχίζουν να φωνάζουν ένας-ένας: - "Είμαι η Μαρία κι έχω να πάρω δόση 3 μέρες!" - "Ζήτω", αρχίζουν να φωνάζουν οι υπόλοιποι. - "Είμαι ο Δημήτρης κι έχω να πάρω δόση 5 μέρες!" - "Ζήτω", αρχίζουν να φωνάζουν οι υπόλοιποι. - "Είμαι ο Χρήστος κι έχω να πάρω δόση μία εβδομάδα!" - "Ζήτω", αρχίζουν να φωνάζουν οι υπόλοιποι. - "Είμαι ο Μπάμπης κι έχω πάνω μου 8 γραμμάρια!" Και οι υπόλοιποι: - "Γιούπιιι!!!!!" |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|