|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS TRACKER
εγώ αποσύρω το ενδιαφέρον μου για καθαρά οικονομικούς λόγους.
Ξεκινήσαμε το θέμα με πενηντάρικο και καταλήξαμε σε διακοσάρικο. Το βλέπω να με τρώει κανένας κινέζος με πενηντάρικο από ebay. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τη δουλεια που θελουμε -παρακολουθηση οχηματος και αντικλεπτικο- δεν την κανει..... Ο καθενας βεβαια οτι νομιζει. Αποτοαιφονιμεταπατοκναομμμμ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Hot Mini GSM SMS Vehicle Car GPS Tracker Tracking Device TK103A Alarm System VG3 | eBay εδω ειμαστε bro το GPS Tracker TK103A τα κάνει όλα και συμφέρει!!!και μαλιστα ειναι στα 60 γιουρια |
|
|||
|
|||
Που είσαι billy?
Ψήνεσαι για αγορά? Εγώ μάλλον θα το πάρω, αλλά με φοβίζει λίγο και η εγκατάσταση. Μικρόφωνα και τέτοια δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να μην δούμε και αυτό με τηλεοντρόλ? Car GPS Tracker GPS GSM GPRS Tracking Device Remote Control Auto Vehicle TK103B | eBay Επίσης δεν κατάλαβα τι κάνει αυτό και αν είναι απαραίτητο. GPS Accessory Shake Shcok Sensor for GPS Tracker TK103A or TK103B | eBay Και επίσης πρέπει να σκεφτούμε φίλε, ειδικά εσύ που είσαι βρωμιάρης και λασπουλιάρης, τι γίνεται με την αδιαβροχοποίηση. Για πε, για πε |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
με τηλεκοντρόλ μου ήρθε το 103Β, αλλά ακόμα δεν το έβαλα. σύντομα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τον έχω ακόμη αν θες να τον δεις.... Απλά, σε λίγο καιρό θα δώσεις τελικά τα 200€ και θα κλαις τα 50€... Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε και ευτυχώς υπάρχουν πολλές δυνατότητες επιλογής! ΥΓ το ένα που αναφέρετε χωρίς καθόλου εγγύηση - δικαίωμα επιστροφής και το άλλο με 30 μέρες... Κι εδώ "τσακωνόμαστε" για τα 2 χρόνια ή το ένα... Η προσφορά της mytrack είναι συγκεκριμένη και είναι στην διάθεσή σας. Οι trackers θα είναι εδώ σε 45 ημέρες. Last edited by Doc_; 24-10-2012 at 01:20. |
|
|||
|
|||
......Γιατι δεν μας λες τελικα ποια είναι η διαφορα των προ κειμένων μοντέλων!!!
περιμένουμε λοιπόν μιας και έχεις ψάχνει στο αντικείμενο!!!! |
|
|||
|
|||
Αν δείτε το νήμα από τη σελίδα 15 και μετά, θα καταλάβετε.
Τι διαφορές να πει κανείς για τα trackers των 60€? Απλά, όταν τα χρειαστείς , είναι πιθανό να μη δουλέυουν..... Σα να πάρεις ηλεκτρικό τηλεκατευθυνόμενο από Jumbo με 50€ και ένα άλλο ίδιας κλίμακας και παρόμοιο στην εμφάνιση από μαγαζί μοντελισμού, με 500€.... Και τα 2 τηλεκατευθυνόμενα θα είναι! Γίνεται κουραστική η επανάληψη, αν θέλετε ψάξτε το νήμα και θα βρείτε τις απαντήσεις |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bell M1 Tracker TK3 | Akyla | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-09-2011 02:02 |
GPS-GPRS-SMS-TRACKER | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 09-06-2010 14:09 |
GPS tracker σύστημα εντοπισμού οχημάτων | leonidas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 04-06-2009 16:24 |