|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Σε όσους έχω με πράσινο χρώμα το nickname τους, έχω λάβει τα PM/e-mail τους.
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 3 Levados 1 ramiod 2 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 V_1200 2 mparta 2 MudRat 2 faker 2 RedSpider 2 ALX 1 siraxanz 1 dtz 1 |
|
|||
|
|||
ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ?ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πες μου πόσα θέλεις και μετά στείλε μου τα στοιχεία σου με ΠΜ. Nickname:
Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση/Περιοχή: Ταχυδρομικώς κώδικας: Τηλέφωνο: |
|
|||
|
|||
Φαντάζομαι πλέον ότι μπορούμε να παραγγέλνουμε μια δόση κάθε 12 μήνες οπότε να μην αγχωνόμαστε να αγοράσουμε 2 + 3 ο καθένας. ε ?
|
|
|||
|
|||
Ναι εννοείται ότι δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε μπορώ να μαζεύω 10, 20 ή 30 κομμάτια την φορά και να κάνω την παραγγελία όποτε θέλουμε, αν αυτό βέβαια δεν πειράζει τους διαχειριστές.
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 23-06-2011 at 23:31. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους μόλις πριν από 1 ώρα παρέλαβα τις φυσούσες και είμαι έτυμος από αύριο να ξεκινήσω την διαδικασία αποστολής με courier για όσους είναι επαρχία και παράδοσης ιδιοχείρως για όσους είναι Αττική.
Για όσους είναι να τις στείλω με courier θα τηλεφωνήσω αύριο το πρωί σε μια εταιρία για να κανονίσω κάποια καλή τιμή αποστολής και να ρωτήσω και τη παίζει με την αντικαταβολή. Θα σας ενημερώσω λοιπών αύριο το πρωί για τον τρόπο πληρωμής (αντικαταβολή ή κατάθεση σε λογαριασμό). Last edited by eytyxios; 23-06-2011 at 23:02. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε για τα καλά νέα.
Για τους Αθηναίους μήπως είναι καλύτερα η Τετάρτη ώστε να μη "σε πρήξουμε" ? (αν και έρχομαι οπουδήποτε από Δευτέρα που θα είμαι Αθήνα να πλήρώσω / παραλάβω) |
|
|||
|
|||
Ναι η Τετάρτες είναι ότι καλήτερο ! ! !
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα παιδιά η διαδικασία έχει ως εξής.
Όσοι είστε στην επαρχεία θα σας στείλω την παραγγελία σας ταχυδρομικός πόρτα πόρτα με τον ταχυδρόμο ή θα σας έρθει συστημένο. Την Δευτέρα θα ρωτήσω και το ταχυδρομείο πόσο θα μας κοστίσει αυτή η διαδικασία, αν και νομίζω γύρο στα 3 με 5 ευρώ. Σας δίνω παρακάτω τον λογαριασμό της τραπέζης μου, ALPHABANK θα κάνετε κατάθεση και θα αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας και το nickname σας (η και μόνο το ονοματεπόνυμό σας) και θα μου στείλετε με ένα ΠΜ ή e-mail την απόδειξη της κατάθεσης, μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις όλων όσων είναι για αποστολή με ταχυδρομείο θα πάω να τα στείλω όλα μαζί σε όλους. Αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη ιδέα είμαι διαθέσιμος να την ακούσω. Ποσό: 15,00 € ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά τηλέφωνο: 6945 692 697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr Last edited by pirate; 24-06-2011 at 22:50. |
|
|||
|
|||
το μονο που εχω να προτεινω ειναι να δεις τι επιλογες εχουμε στα ΕΛΤΑ και με τι κοστος ετσι ωστε να διαλεξει καθενας τον τροπο και να βαλει αντιστοιχα το επιπλεον ποσο στην καταθεση
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |