|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παραμονή Πρωτομαγιάς και Πρωτομαγιά.
Ωθωνάκο το ρακομελάκι για πάρτι σου και το χαρμάνι είναι αχτύπιτο
|
|
|||
|
|||
Το χαρμάνι πραγματικά είναι αχτύπητο, είναι το ωραιότερο που έχω πιεί ποτέ μου! Απλά έχω μια απορία φιλαράκι μου, πόσο κουβάλησες στις βαλίτσες σου , ήπιαμε στην Ουρανούπολη, ήπιατε στις Σέρρες (αυτοί πίνουν και πολύ) και έχεις και για τον Άρδα!!! Μπας και έχεις κάνα κοντέινερ κρυμένο κατακί στου Ρούπελ τ'οχυρό!!!
|
|
|||
|
|||
Γιάννη γι αυτό το γουστάρο το RT...
Έχει χώρο.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
1. N4pSt3R
2. kelas22 + athina_kon 3. faker 4. dj-xatzi 5. nivo - Δεύτερα 5. zervas - Δεύτερα 6. commander - Δεύτερα 7. lepanto - Δευτέρα 8. lepanto II - Δευτέρα 9. TSIKPIT 10. ? 11. ? Κάνεναν ακόμα θα βάλουμε????
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το παλεύουμε Στεφανάκο έχω τάξει λαγούς με πετραχήλια για να δούμε αν θα πιάσουν τόπο Το ξέρεις νομίζω πόσο πολύ θέλω να έρθω στα μέρη σας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μακάρι να βολέψει!!!Καλή παρέα, όμορφο μέρος να μην λείπετε εσείς!!!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά ΖΗΛΕΥΩ, ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!
Να περάσετε τέλεια............... που είναι σίγουρο με τόσο καλή παρέα. Καλό δρόμο να έχετε |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 23:07 |
top case Trax για Adventure με δώρο συναγερμό για R1 | leandros | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 03-10-2010 12:54 |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |
Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 11:55 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 01:38 |