|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο
Χάρη ίσως συμφωνήσω σε ολα που λες αν το εννοείς για ολους μας οτι ο λόγος απο εδω εύκολα λέγεται αλλα εύκολα παρεξηγείται κιόλας.
Περιμενω μια απάντηση απο εσένα ,αν πιστεύετε οτι αξίζει να απαντάτε σε όσους κομματικά και ιδεολογικά ειναι κοντά σας οκ σιγουρα μου δείξατε τον δρόμο που πρεπει να ακολουθήσω απο εδω και πέρα .... Εγω συνεχίζω να γράφω με εκτίμηση και υπομονή Οσο για τον πασχαλη που ξαναλέω δε τον γνωρίζω ολα θα είχαν άλλη τροπή αν απλα εξηγούσε οτι πάνω στο ανχος του απλα είχε παρά φερθεί . Πολυ ευχαρίστως να κάνω στην άκρη άλλωστε δε ήμουν και ποτέ μέσα Δε με λένε Κώστα (αυτο για τον πασχαλη) Last edited by AKIS_21; 03-10-2013 at 16:25. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βάλτε και μένα στην βόλτα ,.,. |
|
|||
|
|||
το ξερω οτι δε σε λεν Κωστα αλλα στα τελευταια 100-150
μηνυματα σου του εμοιαζες αφανταστα. Μαλλον δεν τον ξεριες αλλα να ξερεις οτι ειναι το εσωτερικο μας αστειο.. Στην αρχη του καλοκαιριου εγραφες ξεσηκωματα για καφε στο Χαλστατ ξερεις απο εδω βγαινει σε μια μερα ο παραδεισος. Με τα πρωτοβροχια κατι σε τσιμπησε και εμπλεξες σε αυτον εδω το μολυσμενο χωρο με τα πολιτικα.. Γυρνα πισω στα ταξιδια και γραψε για τα δικα σου!!!!!!!! Κι ας μην εχουν φωτο και περιτεχνο κειμενο. Σε ολους το λεω γραψτε και διαβαστε για ταξιδια και μηχανακια |
|
|||
|
|||
Τον καναμε τον αρειο παγο μαν....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...έχουμε και τις...ευχές |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Θεολογε Χρονια Πολλα ρε συ!!
Για πες...κανατε καμμια τουρτα Scania??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οχι αλλα εκει που καθομουν ηρεμος ηρεμος στο μπαλκονι ακουω απο εξω κορνες!!!!!! τα μποξερ στους κοφτες!!!!!! και ενα μικρο 800ρακι να παιδευεται να ακουστει.........
ειχαν ερθει φιλαρακια με μια φερερο ροσε και μου εκαναν μια πολυ ωραια εκπληξει... |
|
|