|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Magadan, μεσω ...Μογγολιας !
καλως ορισες φιλε .
|
|
|||
|
|||
Καλώς όρισες!!!!!!
Πρώτα μια μεγάλη ΣΥΓΝΏΜΗ!!!!!! Αν θέλεις μου δίνεις το αντίστοιχο ελαφρυντικό της ελλιπούς επικοινωνίας και τις ταλαιπωρίας που έχει στείλει τον εκνευρισμό στα ύψη... Ελπίζω σύντομα να έχω σύνδεση και να απολαύσω την υπόλοιπη περιγραφή, μιας και λέγαμε με την σύζυγο και ένα φιλικό ζευγάρι να κάνουμε το ταξίδι με τον υπερσιβηρικό. |
|
|||
|
|||
καλος ορισες φιλος !!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς όρισες στον πολιτισμό.... Black humour!
|
|
|||
|
|||
Θάνο, μη με τσιγκλάς, η Νικολέτα έχει εντολή να με δέσει στο κατάρτι εκείνες τις μέρες. Μέχρι τότε ραντεβού (...όχι στα γουναράδικα), αλλά στην Κέρκυρα, θα ανέβουμε από Τετάρτη-Πέμπτη. Τον Κοσμά και τα μάτια σας !!!
|
|
|||
|
|||
Φίλε καμιά συγνώμη δεν οφείλεις (κάτι μου είπαν με το που έφτασα...). Δυστυχώς για μένα, αν είχα τη δυνατότητα να «γεννώ» τέτοια παραμύθια στο μυαλό μου από την άνεση του καναπέ, πολύ λάθος δουλειά έκανα που πουλούσα φάρμακα 17 συναπτά έτη! Ήταν τόσο «εμβόλιμη» η παρουσία μου στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα του φόρουμ που, δικαιολογημένα ίσως, δημιούργησε απορίες. Ένα σύντομο «κουρρίκουλουμ βιτάε», λοιπόν, στο nik & nikole on the blog
|
|
|||
|
|||
Καλώς σας βρήκα ΟΛΟΥΣ ! Όσοι έχουν καλλιεργήσει μια «φανταχτερή» εικόνα για τον Υπερσιβηρικό, να κρατούν μικρό καλάθι (ΔΕΝ τον έκανα, μια μικρή γεύση πήρα στο Μόσχα-Αγία Πετρούπολη-Μόσχα). Δεν έχουμε μάθει, όσοι έχουμε συνηθίσει να κρατάμε «πηδάλιο» στα χέρια μας, να ταξιδεύουμε έτσι. Μέχρι τότε, αφήστε με να εξοφλήσω κάτι ώρες ύπνου που χρωστάω. Αν και μια περίεργη αφλογιστία σαν να με διακατέχει. Η S95, πάντως, νομίζω πως έγραψε ωραία...
|
|
|||
|
|||
νικο καλως μας ηρθες κ ξανα καλη προσαρμογη στα ελληνικα δεδομενα μετα απο ενα ταξιδι ζωης κ εμπειριων.
απο σεπτεμβρη οποτε θες να συναντηθουμε σε καμια προβατοτσιπουροσυναντηση της τοπικης (κ οχι μονο) παρεας του φορουμ να ακουσουμε εμπειριες κ απο κοντα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μέσα μαζί με ένα φίλο Σέρβο. |
|
|||
|
|||
Νικολα καλως όρισες.........
Σε περιμενω να τα πουμε απο κοντα οταν σε βολεψει...... |
|
|