|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Σε είδα"...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι είναι. Όσοι πεινάνε νομίζουν πως οι άλλοι τους τα φάγανε!!!!! Καλό μεσημέρι και καλή όρεξη, αν και όπως πέφτει το σύστημα και δεν μπορείς να καταθέσεις Ε9, δεν βλέπω να τρως πριν τις 20:00!!!!! Καλό κουράγιο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(εν χορώ) ναι ρε , σε ζηλεύω..... ου ου ου παλιο εκμεταλλευτή των παροχών του Κεφαλαίου |
|
|||
|
|||
Με κάνεις να νοιώθω τύψεις που ζήτησα το φιλέτο medium... Θα πάω γονατιστός στην παναγιά την κανάλα για εξαγνισμό ή μήπως στη χοζοβιώτισσα να χωνέψω και στον καθαρό αέρα?!?!?!?!?! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"βρε πού πάμε ??? " που έλεγε ευτραφής ταλαντούχος ηθοποιός του Ελ κινηματογράφου.... |
|
|||
|
|||
Έτσι είμαι εγώ, παραδοσιακός... πνεύμα και ηθική, πνεύμα και ηθική!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν καλά λένε ότι η κάθε μέρα είναι ΑΛΛΗ μέρα!!!
Από σήμερα το πρωί ο Γιάννης ο Βασίλης και ο Νότης "ζωγραφίζουν" πραγματικά. Σκέτη απόλαυση !! Άσε που αναγκάστηκα να τα διαβάσω δύο φορές τα post για να τα καταλάβω!! Το θέμα αυτό πρέπει να αλλάξει κατηγορία!! |
|
|||
|
|||
Πώς το έλεγε εκείνος ο χοντρούλης μάγειρας τα απογεύματα ?
Εκείνος που έφτιαχνε έλεγε Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές με φωλιές από καρπάτσιο και πισωκwλομπρούμυτα λαχανάκια Βρυξελλών, καραμελωμένα κρεμμύδια και φιλέτα σολωμού με βότκα ή μπύρα..ότι παραδοσιακό ακριβώς έφτιαχνε η γιαγια μου δηλαδή.... Πώς το έλεγε εκείνος λοιπόν ? ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ PS μου το είπαν κανά δυο σερβιτόροι στις καλοκαιρινές διακοπές, τους αγριοκοίταξα και δεν το συνέχισαν.... Μου τη δίνει αυτή η έκφραση |
|
|||
|
|||
Δεν τελειωνουν...
Αγιας Σοφιας απογευμα μετα τη βροχη. Αντβε στην τριχα(μα γιατι μονο αντβε).. Πουκαμισο επιμελως ατημελητο βερμουδα λαχανι κρανος δεεεεεεν.. Μετα απο λιγο το αντβε στην παραλιακη μονο του πανω στο δρομο ξεκλειδωτο και καπου στο βαθος ο εισαγομενος με το φρεντο του.. Αυτη κι αν ειναι εκδρομη εντος Ελλαδος!! |
|
|||
|
|||
Ζωγράφος?!?!?!!??!!?!?!? Για φαντάσου... Τζιοβάνι Ντα Φράτζολε!!!!!!! Να 'σαι καλά Στέλιο, μου έφτιαξες τη διάθεση!!!!!!!!!!!! ΥΓ. Πασχάλη δεν περίμενα τόσο γρήγορα την επαναφορά στο θέμα του θέματος!!!!! Έψαχνα φατσούλα και δεν πήρα είδηση... Συγνώμη λοιπόν για την συνέχεια του spam... Last edited by yannis; 16-09-2013 at 22:38. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |