|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: προσφορά ελαστικών mitas για τα μέλη του GS Forum
Ίδιο περιστατικό συνέβη και στη δική μου αλλαγή, δηλαδή κάποιες ώρες μετά την τοποθέτηση έχασε το μπροστά αέρα.
Ο μάστορης που το εξέτασε, βρήκε στην εμπρός ζάντα ένα μικρό εξόγκωμα το οποίο και περιποιήθηκε όπως αναφέρει και ο DoctorAbo και το έφερε στα ίσα του. Κατόπιν τοποθετήθηκε το ελαστικό με την κρέμα - κόλλα και από τότε όλα καλά. Το γεγονός το θεώρησα ελάττωμα της ζάντας Τώρα τι, πως και γιατί στα υπόλοιπα δεν γνωρίζω, απλώς αναφέρω τη δική μου περίπτωση |
|
|||
|
|||
Και σε ενα φιλο ετυχε τις προαλλες, μετα απο αλλαγη το νεο μπροστινο κουναγε!
Απαιτησε αντικατασταση και επεμενε οτι ειναι θεμα ελαστικου...τελικα η ζαντα ηταν στραβη (το ηξερε αλλα επεμενε οτι με το ζυγισμα επρεπε να στρωνει). Τελικα την ισιαξε και ολα καλα. |
|
|||
|
|||
Ολα τα παραπάνω είναι τα τελείως απαραίτητα που κάνει κάθε λαστιχάς, δεν είναι ανάγκη να επαναλαμβανόμαστε, δεν ανακαλύπτουμε τώρα τον τρόπο αλλαγής/εφαρμογής ελαστικών σε ζάντες, κάτι άλλο συμβαίνει.
|
|
|||
|
|||
προς το παρον περιμενουμε καποια εξηγηση...
|
|
|||
|
|||
παιδια οπως εγραψε ο Σπυρος παρουσιαστικε προβλημα σε 2 gs να χανουνε αερα απο την ζαντα. στον εναν συμφοριτη δοκιμαστικε και αλλο ελαστικο αλλα υπηρχε παλι το ιδιο προβλημα,με αποτελεσμα ο Σπυρος να επιστρεψει τα χρηματα πισω.(το εργοστασιο του απαντησε οτι τα ελαστικα δεν εχουνε προβλημα οποτε δεν τον καλυψανε,παρα μονο του διευκρινισανε για σωστη τοποθετιση!)
τωρα εγω εστειλα λαστιχα σε συμφοριτη στον Βολο ο οποιος ειχε το ιδιο προβλημα,μαλιστα τα εβγαλε αλλες 3 φορες καθαριστικαν οι ζαντες και ξαναφορεθηκανε αλλα το προβλημα παλι το ιδιο. τωρα μου τα στελνει πισω και απο την αλλη εβδομαδα θα παω στον Σπυρο να περασει τα λαστιχα αυτα στο δικο μου μηχανακι και να δουμε τι γινετε.(εχει γινει συνενοηση με τον Σπυρο) οσο για την αποσυρση τις προσφορας προφανως ο Σπυρος για να μην στελνει τα λαστιχα σε διαφορες πολεις και ξανα ειπαρξει το ιδιο προβλημα, και υπαρχει και δισαρεσκεια απο μελη του φορουμ, προτιμησε να την αποσυρει. παντως μου ειπε οτι το προβλημα παρουσιαστικε μονο σε gs. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ας βρει 5 λεπτά ο εν Χριστώ αδελφός Σπυρίδωνας να μας
διευκρινίσει τι εννοεί εκτός κ αν μιλά ο Αντώνης εξ ονόματός του οπότε λήγει το θέμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό με αναστάτωσε απο την αρχή.... και δεν διευκρινίζει, από όλους τους κωδικούς η μονο τον κωδικο με το προβλημα.... ....αποσυρει την προσφορά? Πάτα κλικ> |
|
|||
|
|||
Για να διευκρινήσω από την πλευρά μου.
Το ένα μέλος ήμουν εγώ. Δεν πρόλαβα να γράψω γιατί ετοίμαζα το ταξίδι μου. Σήμερα γύριζα. Εβαλα τα λάστιχα σε λαστιχά μοτοσυκλετών. Έφυγα και την επόμενη μου άναψε αισθητήρας μπροστά. Πήγα στον λαστιχά και βρήκε οτι έχανε λίγο από ένα σημείο που εφάπτεται το λάστιχο με την ζάντα. Μίλησα με τον Σπύρο, ξαναμίλησα με τον Σπύρο, διαβουλευτήκαμε και δέχθηκε να μου δώσει άλλο. Εβαλα το άλλο και ήταν χειρότερο. έχανε σε πάρα πολλά σημεία γύρω από την ζάντα. ξαναμίλησα με τον Σπύρο και του έδωσα πίσω τα λάστιχα και μου έδωσε πίσω τα λεφτά. Όλα αυτά βέβαια μπορει να φαίνονται απλά, αλλά κράτησαν αρκετές ώρες και κάποια στιγμή ψιλοπήρα την απόφαση ότι απλώς θα τα πέταγα γιατί είχα και ταξίδι σε λίγες μέρες. Τελικά έβαλα πάλι τα παλιά τα δικά μου τα metzeler και έκανα το ταξιδι μου μια χαρά. Δεν χάσανε καθόλου αέρα. και δεν νομίζω να ξεστραβώσανε οι ζάντες μου με τα metzeler. Αυτά. |
|
|